København ZOO - Årskort voksen
Adgang hele året for én person over 12 år
København ZOO - Årskort voksen

Kom helt tæt på hundredvis af spændende dyr lige så ofte du vil med et årskort for voksen til København ZOO. Med årskortet får du fri entré hver dag hele året, så du ikke behøver stresse igennem haven for at nå at se alle dyrene. I stedet kan du gå ind og ud lige når det passer dig, indenfor havens åbningstid. 

Med masser af dyr i fantastiske omgivelser er det ikke underligt, at København ZOO hvert år får besøg af 1,2 millioner mennesker. Faciliteterne bliver jævnligt moderniseret, så dyrene kan opleves på en måde, der bedst imiterer deres naturlige habitater. Oplev eksempelvis den storslåede Arktiske Ring eller det nye flotte elefanthus.

Et årskort til voksen til København ZOO giver foruden fri adgang til haven også en lang række andre fordele.

1 år
Adgang til Zoo i et år
1 person over 12 år
Gavekortet skal bruges som betaling for årskort til voksen på København Zoo's hjemmeside.Gavekortets gyldighed er 2 år, og det vil kunne ombyttes på godream.dk i 2 år fra købsdato.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

<b>Vi leverer desværre ikke gavekort i kuvert i øjeblikket.</b>

ID 3637

149,00
København ZOO - Årskort voksen
475,-
kr.149
475,-