Yoga-søndag med brunch

Om Yoga-søndag med brunch

Oplev dejlig forkælelse i smukke naturomgivelser. Her får du en dejlig søndag i Ananda Yoga Studio, hvor du kan dyrke yoga med himmel og hav som nabo. 

Dagen starter med en dejlig forfriskende omgang yoga med en af de kompetente yogalærere. Efter yogaen serveres en lækker, sund og velsmagende brunch i i Restaurant Gilleleje Havn, 5 min. fra Ananda Yoga.

Efter brunchen er du velkommen til at nyde områdets storslåede natur, havet, stranden og gangstierne.

Til yoga søndag med brunch undervises der i Hatha Yoga med enkelte dynamiske flow, afbalancerende åndedrætsøvelser. Til afslutning er der en dejlig afspænding. Niveauet er lagt, så alle kan være med, uanset om de er friske nybegyndere eller allerede dyrker yoga.

Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

I alt 1 fantastisk partner

Ananda Yoga Studio

Gilleleje

godt at vide

Varighed:
Kl. 10.30 Yoga (1 time 15 min.)Kl. 11.45 Brunch
Inklusive:
En yogatimeEn brunchFrisk frugt
Gyldig for:
1 personAlder: Minimum 12 år
Vigtig info:
Booking til yoga-søndag med brunch skal ske senest fredag før brunchen via www.oplevelsesgaver.dk/booking, når gavekortet er købtOplevelsen foregår tæt ved stranden & havet

Tidligere anmeldelser

Mel
Kan varmt anbefales! Var i Gilleleje sammen med min mand. Vi er på ingen måder rutinerede yoga udøvere, men niveauet blev lagt efter vores behov. Super professionelt og vi fik rigtig meget ud af det! Brunchen bagefter var ikke en traditionel amerikansk brunch, men stadig rigtig lækker, og mere ud i det vegetariske (der var også noget lakse rulle). Passede fint til temaet. Hvis jeg skulle sige noget negativt, så er prisen måske i den høje ende. Men eller er vi meget tilfredse.

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
395,-
kr.149
Yoga-søndag med brunch
395,-