Yoga-søndag med brunch

Oplev dejlig forkælelse i smukke naturomgivelser. Her får du en dejlig søndag i Ananda Yoga Studio, hvor du kan dyrke yoga med himmel og hav som nabo. 

Dagen starter med en dejlig forfriskende omgang yoga med en af de kompetente yogalærere. Efter yogaen serveres en lækker, sund og velsmagende brunch i i Restaurant Gilleleje Havn, 5 min. fra Ananda Yoga.

Efter brunchen er du velkommen til at nyde områdets storslåede natur, havet, stranden og gangstierne.

Til yoga søndag med brunch undervises der i Hatha Yoga med enkelte dynamiske flow, afbalancerende åndedrætsøvelser. Til afslutning er der en dejlig afspænding. Niveauet er lagt, så alle kan være med, uanset om de er friske nybegyndere eller allerede dyrker yoga.

Kl. 10.30 Yoga (1 time 15 min.)Kl. 11.45 Brunch
En yogatimeEn brunchFrisk frugt
1 personAlder: Minimum 12 år
Booking til yoga-søndag med brunch skal ske senest fredag før brunchen via www.oplevelsesgaver.dk/booking, når gavekortet er købtOplevelsen foregår tæt ved stranden & havet

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 2092

149,00
Yoga-søndag med brunch
395,-
kr.149
395,-

*