Yoga for alle
Opnå spændstighed og ro i sjælen
Yoga for alle

Få kvalificeret undervisning i den yogagren som passer til dig: Hatha Yoga, Iyengar Yoga, Dynamisk Ashtanga Yoga eller Pilates. Der afholdes også foredrag og workshops. Du kan enten få en prøvetime, eller et længere forløb - alt sammen efter eget valg. 

Når man dyrker yoga, stopper man op og giver sig selv et pusterum. Sindet får ro, og man oplever en væren tilstede her og nu. I denne ro arbejder man koncentreret med øvelser, der giver styrke og smidighed, så man kan gå hjem fuld af energi og velvære. Yoga er for alle, der gerne vil have en personlig oplevelse i et større fællesskab til gavn for et aktivt liv. 

Undervisningen foregår i store og lyse lokaler, der er indrettet specielt til yoga. De er udstyret med skridsikre liggeunderlag, futon-madrasser, tæpper mm. Derudover findes omklædningsrum, tekøkken og toiletter.

Varierer alt efter valg. Fremgår af gavekortet
Yoga prøvetime for 1 person
For 1 person
Husk komfortabelt tøj

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 1505

149,00
Midlertidig udgået produkt