Weekendophold med rutschebanetur
Oplev det smukke Harzen i rasende fart
Weekendophold med rutschebanetur

Harzen byder på masser af skønne oplevelser og med dette gavekort får du oplevelser for både børn og voksne. Du får 2 overnatninger på det hyggelige, nyrestaurerede Hotel Njord, og får både en kulinarisk og naturrig oplevelse.

Gavekortet inkluderer nemlig en tur i ’BocksbergBob; Nordeuropas længste sommerkælkebane på toppen af Bocksberg, som indbyder til masser af sjove oplevelser for store og små. ’BocksBergBob’ starter et par meter under bjergtoppen, og den 1250 meter lange tur byder på både jumps, bumps og ’kreisel’. Banen ligger 1 til 6 meter over jorden og giver dig en fantastisk smuk udsigt over Hahnenklee og Harzens skove. Efter den hæsblæsende tur, kan I lade ungerne gå på opdagelse i skoven, hoppe på trampolinerne, køre i børnebilerne eller I kan blot nyde den smukke gåtur ned af bjerget.

Efter en aktiv dag i bjergene er det tid til forkælelse og afslapning – I har fri adgang til hotellets hyggelige spa-område, hvor I får plejet de ømme fødder med en skøn fodmassage.

I alt 1 fantastisk partner

Hotel Njord

Hahnenklee
2 dage
2 overnatninger i dobbeltværelse - En tur med ’BoksbergBob’ rutchebanen - Kaffe og kage ved ankomst - Middag på ankomstaften - En drink i Vodka baren efter middagen - Morgenmadsbuffet - En Cocon hånd- eller fodmassage, udført af en af hotellets dygtige kosmetologer - Adgang til wellnessområde og 20% på ekstra behandlinger ved booking hjemmefra
For alle der vil have et smukt og sjovt ophold fuld af fart og oplevelserPrisen er for 1 person, medmindre andet fremgår af gavekortet
Tillæg for enkeltværelse kr. 225,-

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 2715

149,00
Weekendophold med rutschebanetur
1.036,- 1.295,-
kr.149
1.036,-