Watercast - mand over bord!
En af Frøkorpsets mest underholdende øvelser
Watercast - mand over bord!

 

 

OBS!

Vi har nogle udfordringer med at tilbyde tider p.t.

Oplevelsen kommer tilbage ligeså snart udfordringerne er løst – i mellemtiden opfordrer vi jer til at udleve en anden oplevelse 

 

 

 

 

 

Få dit livs vildeste omgang "buksevand" og oplev suset, når du skubber dig selv i vandet fra en Rib-båd i høj fart.

Du øver først lidt ved lav fart, men bådens hastighed øges hele tiden, indtil du får lov til at lave det ultimative drop ved høj fart. Et fantastisk sjovt adrenalinkick, der med garanti mærkes i hele kroppen og giver gode røverhistorier at fortælle bagefter!

Watercast er egentlig en militær manøvre, hvor elitesoldater skubber sig i vandet, mens båden er i fart for at undgå, at fjendens radar opfanger et stillestående fartøj. Nu får du chancen for at lære en af blandt andet Frømandskorpsets helt grundlæggende og mere underholdende discipliner.

Dagen starter med gennemgang af teknikken og instruktion i sikkerhed ved professionelle instruktører, herefter får du udleveret tørdragt og svømmevest på broen. 

Sammen med din gruppe bliver du sejlet ud på åbent vand af en erfaren instruktør. Og her begynder løjerne for alvor. Rib-båden starter ud i lav fart, hvor hver især får et prøvedrop. I takt med at du begynder at kunne teknikken øges farten, mens du laver yderligere et par drop. Du slutter af med at rulle eller springe ud i det ultimative watercast - tilpasset dine evner.

Watercast er et kæmpe kick, som du i høj grad får at føle, når du bogstaveligt talt slår smut hen over vandoverfladen.

Perfekt til fødselsdag, polterabend eller en sjov dag sammen med vennerne!

Afhængig af antal tilmeldte. Max 1 time
3-4 watercasts - hvor farten gradvist stiger Vejledning og sejlads ved uddannet instruktør Udlån af våddragt, svømmevest og sejlads er inkluderet i prisen
1 person
Alder: Min. 18 år Vægt: Max. 110 kg Fysik: Oplevelsen kræver fuld førlighed og ingen problemer med ryg eller lign. Gæster: Det er tilladt at medbringe gæster, der kan kigge på fra broen Forbehold: Ved meget dårlige vejrforhold, kan det blive nødvendigt at aftale en ny tid Forsikring: Du bør tjekke din egen forsikring Du skal medbringe badetøj og håndklæde Oplevelsen foregår i hold - båden kan rumme op til 12 personer

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 1748

149,00
Midlertidig udgået produkt