• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

Watercast - mand over bord!

En af Frøkorpsets mest underholdende øvelser

Watercast - mand over bord!

Lagerstatus: På lager

600,-
Total: 600,-
kr.600
Watercast - mand over bord!
Total: 600,- Pris
Anmeldelse

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

Watercast - mand over bord!

Få dit livs vildeste omgang "buksevand" og oplev suset, når du skubber dig selv i vandet fra en Rib-båd i høj fart.

Du øver først lidt ved lav fart, men bådens hastighed øges hele tiden, indtil du får lov til at lave det ultimative drop ved høj fart. Et fantastisk sjovt adrenalinkick, der med garanti mærkes i hele kroppen og giver gode røverhistorier at fortælle bagefter!

Watercast er egentlig en militær manøvre, hvor elitesoldater skubber sig i vandet, mens båden er i fart for at undgå, at fjendens radar opfanger et stillestående fartøj. Nu får du chancen for at lære en af blandt andet Frømandskorpsets helt grundlæggende og mere underholdende discipliner.

Dagen starter med gennemgang af teknikken og instruktion i sikkerhed ved professionelle instruktører, herefter får du udleveret tørdragt og svømmevest på broen. 

Sammen med din gruppe bliver du sejlet ud på åbent vand af en erfaren instruktør. Og her begynder løjerne for alvor. Rib-båden starter ud i lav fart, hvor hver især får et prøve drop. I takt med at du begynder at kunne teknikken øges farten, mens du laver et par yderligere drop. Du slutter af med at rulle ud eller springe ud til det ultimative watercast - tilpasset dine evner.

Watercast er et kæmpe kick, som du i høj grad får at føle, når du bogstaveligt talt slår smut hen over vandoverfladen.

Perfekt til fødselsdag, polterabend eller en sjov dag sammen med vennerne!

Afhængig af antal tilmeldte. Max 1 time
3-4 watercasts - hvor farten gradvist stiger Vejledning og sejlads ved uddannet instruktør Udlån af våddragt, svømmevest og sejlads er inkluderet i prisen
Prisen er for 1 person Oplevelsen foregår i hold - der er plads til op til 12 personer i båden
Alder: Min. 18 år Vægt: Max. 110 kg Fysik: Oplevelsen kræver fuld førlighed og ingen problemer med ryg eller lign. Gæster: Det er tilladt at medbringe gæster, der kan kigge på fra broen Forbehold: Ved meget dårlige vejrforhold, kan det blive nødvendigt at aftale en ny tid Forsikring: Du bør tjekke din egen forsikringDu skal medbringe badetøj og håndklæde Oplevelsen foregår i hold - der er plads op til 12 personer i båden Prisen er for 1 person
Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Vi pakker pænt ind

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

E-Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Emballage

GAVEÆSKE

Er du mere til det enkelte look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Del din oplevelse

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Personlig informationLuk