Wallmans Dinnershow

URBAN NIGHTS - ANMELDERROST SHOW

Wallmans Dinnershow

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
Total: 1.298,-
kr.149
Wallmans Dinnershow
Total: 1.298,- Total:
Payment icons
Wallmans Dinnershow

1 million gæster
Siden 2004 har over en million gæster besøgt Wallmans, og de har alle ladet sig underholde, overvælde og forkæle af de tusindvis af indtryk, som aftenen byder på.

 

4-retters middag & fantastiske shownumre
Vil du forkæle dig selv, dine venner, kollegaer og familie med en storslået oplevelse? Så skal I et smut forbi Wallmans Cirkusbygningen.
Her kan I nyde en helt særlig aften, hvor jeres 4-retters middag bliver serveret med topunderholdning og magiske oplevelser.

Giv slip når de tager dig med på en forrygende rutsjebanetur med enestående musikalske fortolkninger, forførende dans og facinerende akrobatik!

 

En filmisk rejse
Showet Urban Nights skydes i gang af et helt særligt nummer, som tager dig med på en filmisk rejse ud i Københavns gader og stræder! Til sangen ”Come Alive” fra musicalfilmen The Greatest Showman vækkes hele byen – og ikke mindst Cirkusbygningen – til live!

 

Urban Nights

URBAN NIGHTS åbner med et overraskende shownummer, der sparker gang i festen i Cirkussalen. Med sangen ”Come Alive” fra musicalfilmen The Greatest Showman, vækkes hele byen – og ikke mindst Cirkusbygningen – til live.

 

Fra Adele’s køkken til togtur med sexede AC/DC

Glæd dig til en fantastisk hyldest til en af tidens største sangerinder, Adele, og senere en hæsblæsende togtur med rocklegenderne AC/DC.

 

West Side Story & Celebration

Du kan også se frem til en nyskabende fortolkning af musikalske højdepunkter fra musicalklassikeren West Side Story og til vores populære celebrationnummer. Denne sæson fejrer vi vores gæster med charmerende crooner-klassikere i ægte ”Rat Pack”-stil.

 

Akrobatik i verdensklasse

Hold vejret, når tæppet går op for spektakulær akrobatik og artisteri! Oplev en jonglør i verdensklasse og en ekstremt stærk luftakrobat.

 

En finale med POP-POWER

URBAN NIGHTS kulminerer i en farverig popfinale, hvor store kvindelige artister som Ariana Grande, Katy Perry og P!nk forenes i en bragende fest, der samtidig bliver en forrygende start på natklubben.

5 timer
Standardprisen er for kategori B på torsdage inkl. showmenu
2 personer med hang til god underholdning
Ønskes anden dag eller kategori skal dette tilkøbes. For oversigt over Cirkussalen se www.wallmans.dk. Vær opmærksom på at der er andre priser i Nov-Dec.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Print-selv Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Tidligere anmeldelser

Marika Jansson
wow...sikke en aften i Wallmans! Lækker mad, super underholdning med både sang, dans og cirkusartisteri - kan klart anbefales til både kæresteaften og firmafest.