Wallmans Dinnershow
CARNIVAL - Ny sæson - Nyt show - Ny fest
Wallmans Dinnershow

Bemærk at Wallmans i øjeblikket ikke afholder forestillinger onsdag og torsdag

Wallmans – Safe to Visit

Wallmans er godkendt af myndighederne til 500 personer, og er tilsluttet vores brancheforening HORESTAs “SAFE TO VISIT”-program. Læs mere: https://wallmans.dk/safe-to-visit/

 

Succesen fortsætter!

Vi fortsætter succesen med vores 6-stjernede dinnerparty, så saml venner, familie og kollegaer til en festlig aften ude – lige i hjertet af København. 

 

Store hits, humor og akrobatik

Glæd dig til en helt uforglemmelig rejse med musikalske fortolkninger af store kunstnere som Queen, Eurythmics og Lady Gaga, artister på live-instrumenter, dans, humor og akrobatik. 

 

Nyheder denne sæson

Et nyt indslag denne sæson er vores charmerende værtinde Megan Moore, en af Danmarks bedste og mest underholdende Drag Queens. Mød også den crazy komiker/jonglør/akrobat David, der har taget den internationale scene med storm. 

 

4-retters middag & fejring

Du og dit selskab får serveret en ny, lækker 4-retters middag, mens I nyder aftenens mange shownumre. Der udspiller sig et sandt festfyrværkeri i den store Cirkussal.

 

Finale og fantastisk stemning

Showet slutter med et brag af en kæmpe finale, hvorefter du kan nyde en drink og den gode stemning frem til kl. 02.00*. 

 

Velkommen til byens største dinnerparty i Wallmans!

 

*Vi følger regeringens påbud og må holde åbent til kl. 02.00, hvor man kan nyde drinks og den gode stemning. Natklubben med dansegulv er midlertidig lukket pga. COVID-19. Vi åbner så snart myndighederne tillader det.

I alt 1 fantastisk partner

Wallmans

København V
5 timer
Standardprisen er for kategori B på torsdage inkl. showmenu
2 personer med hang til god underholdning
Ønskes anden dag eller kategori skal dette tilkøbes. For oversigt over Cirkussalen se www.wallmans.dk. Vær opmærksom på at der er andre priser i NOV-DEC.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 2771

149,00
Wallmans Dinnershow
1.298,-
kr.149
1.298,-