• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

Wallmans Dinnershow

Wallmans Dinnershow

Lagerstatus: På lager

1.238,-
Valg

* Påkrævede felter

Total: 1.238,-
kr.1.238
Wallmans Dinnershow
Total: 1.238,- Pris
Anmeldelse

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

Wallmans Dinnershow

Vær med til at fejre Wallmans historiske cirkusbygning der fylder 130 år med det forrygende show FLASHBACK, 4-retters middag og natklub – alt under ét tag!

Gør dig klar til at tage på en forførende rejse i Wallmans Cirkusbygningen sammen med vennerne, kollegerne eller familien. Her forenes en udsøgt 4-retters middag, storslået underholdning og magiske omgivelser. I er garanteret en aften, hvor mad, underholdning, god stemning og magiske omgivelser forenes i perfekt harmoni.

Nyd aftenens 4-retters menu, mens shownumrene der udspiller sig under den smukke kuppel, bliver leveret som perler på en snor. Giv slip og tag med på en magisk rejse, hvor enestående musikalske fortolkninger, underholdende artisteri, komik og fascinerende akrobatik fylder aftenen og cirkussalen.

I får en unik totaloplevelse, hvis lige kun findes i verdensbyer som Las Vegas, Berlin og Paris. Glæd jer til et uforligneligt sceneshow, glitrende kostumer og musik af de allerstørste stjerner som Shania Twain, Bruno Mars og Jennifer Lopez.

Der er pause mellem hvert nummer, så der er tid til hyggesnak og til at nyde alle indtryk. FLASHBACK er et internationalt show, der udføres på engelsk og derfor kan nydes af alle. 

Artisterne står på scenen det ene øjeblik og serverer ved bordene det næste. I kommer helt tæt på og bliver selv en del af det hele.

Aftenen kulminerer i en bragende finale, der præsenterer et sandt FLASHBACK til alle de musikalske højdepunkter fra 80’erne og 90’erne. Det bliver umuligt at sidde stille, og inden I får set jer om, er der gang i festen i Københavns største natklub.

Kom i Wallmans og lad dig rive med på en storslået musikalsk og visuel rejse, hvor samtlige sanser kommer i spil!

5 timer
2 personer (Standardprisen er for kat. B på torsdage incl. showmenu)
Alle med hang til god underholdning
Ønskes anden dag eller kategori skal dette tilkøbes. For oversigt over Cirkussalen se www.wallmans.dk. Vær opmærksom på at der er andre priser i Nov-Dec. 2016 - se tilvalg. Gavekortet gælder til nyt show 2016/2017
Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Vi pakker pænt ind

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

E-Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Emballage

GAVEÆSKE

Er du mere til det enkelte look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Del din oplevelse

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Tidligere anmeldelser

Marika Jansson
wow...sikke en aften i Wallmans! Lækker mad, super underholdning med både sang, dans og cirkusartisteri - kan klart anbefales til både kæresteaften og firmafest.

Personlig informationLuk