Wallmans Dinnershow
CARNIVAL - Ny sæson - Nyt show - Ny fest
Wallmans Dinnershow

Om Wallmans Dinnershow

Carnival: Ny sæson -  nyt show – ny fest 

Gør dig klar! Det går ikke stille for sig, når byens største dinnerparty byder på en overflod af latter, spænding og overraskelser. Skal du fejre noget særligt, eller trænger du blot til en aften fuld af magi, fest og farver? Velkommen til Wallmans!

 

Artist i suppen

Nyd en lækker 4-retters menu, men pas på, du ikke får en artist i suppen! Rundt om dig og fra alle ender og kanter af den store Cirkussal udspiller der sig et sandt fyrværkeri af et show.

 

Crazy humor i særklasse

Glæd dig til den helt unikke performer Abigail Collins, der har optrådt på bl.a. West End og National Theatre i London. Som karakteren Peggy Sued har hun sat gang i lattermusklerne hos mange tusinde publikummer. 

 

Intens spænding 

Der bliver ekstra varmt i salen, når en fantastisk amerikansk-canadisk cirkusduo imponerer på to svingende sway poles. Det prisvindende nummer får hele salen til at holde vejret i intens spænding!

 

Do you wanna rock?

Kom med på en hæsblæsende rejse med artister på live-instrumenter og nogle af de mest talentfulde sangere og dansere i branchen! Fest igennem til et funky Bruno Mars-medley og til Queen’s og Eurythmics’ allerstørste hits. We will rock you!

 

Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

I alt 1 fantastisk partner

Wallmans

København V

godt at vide

Varighed:
5 timer
Inklusive:
Standardprisen er for kategori B på torsdage inkl. showmenu
Gyldig for:
2 personer med hang til god underholdning
Vigtig info:
Ønskes anden dag eller kategori skal dette tilkøbes. For oversigt over Cirkussalen se www.wallmans.dk. Vær opmærksom på at der er andre priser i NOV-DEC.

Tidligere anmeldelser

Marika Jansson
wow...sikke en aften i Wallmans! Lækker mad, super underholdning med både sang, dans og cirkusartisteri - kan klart anbefales til både kæresteaften og firmafest.

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
1.298,-
kr.149
Wallmans Dinnershow
1.298,-