Wallmans Dinnershow

ENTOURAGE - ANMELDERROST SHOW

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
Total: 1.198,-
kr.149
Wallmans Dinnershow
Total: 1.198,- Total:
Dit gavekort er gyldigt indtil: 25-05-2020
Anmeldelser

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

Wallmans Dinnershow

1 million gæster
Siden 2004 har over en million gæster besøgt Wallmans, og de har alle ladet sig underholde, overvælde og forkæle af de tusindvis af indtryk, som aftenen byder på.

 

4-retters middag & fantastiske shownumre
I Cirkussalen under den storslåede kuppel bliver alle sanser stimuleret i løbet af fire timer. Nyd en 4-retters menu, mens I samtidig får serveret en perlerække af shownumre.

 

Rock og savnede stjerner
Showet ENTOURAGE åbner med et bragede rocknummer, som får drømme til at gå i opfyldelse, og senere ærer vi nogle af vores største og mest savnede stjerner, som George Michael, Prince og David Bowie, i et særligt hyldestnummer.

 

Fra Fransk Cabaret til H.C. Andersen
Vi tager også en rejse både til den forførende franske cabaret med glitrende kostumer og overdådig scenografi og til H.C. Andersens eventyrlige verden, som fortolkes gennem legendarisk dansk rockmusik.

 

Fantastisk akrobatik og underholdende artisteri
ENTOURAGE byder også på fantastisk akrobatik og artisteri! Glæd dig til en finsk linedanser og et gensyn med den populære og prisnominerede Duo Creative, som i år demonstrerer dens enorme styrke langt oppe under Cirkussalens kuppel. Oplev også et spændende cirkusnummer med legendariske Benny Schumann.

 

Kom helt tæt på!
Der er pause mellem hvert nummer, så der er tid til hyggesnak og til at nyde alle indtryk. Også i denne sæson vil artisterne stå på scenen det ene øjeblik og servere ved bordene det næste. I kommer helt tæt på og bliver selv en del af det hele.

 

Madonna-finale
Aftenen kulminerer i en forrygende finale med ”the Queen of Pop”: Madonna. Det bliver umuligt at sidde stille, og inden I får set jer om, er der gang i festen i Københavns største natklub.

 

Showet spiller fra 1. september 2017 til midten af juni 2018.

5 timer
Standardprisen er for kategori B på torsdage inkl. showmenu
2 personer med hang til god underholdning
Ønskes anden dag eller kategori skal dette tilkøbes. For oversigt over Cirkussalen se www.wallmans.dk. Vær opmærksom på at der er andre priser i Nov-Dec.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Tidligere anmeldelser

Marika Jansson
wow...sikke en aften i Wallmans! Lækker mad, super underholdning med både sang, dans og cirkusartisteri - kan klart anbefales til både kæresteaften og firmafest.