Menu

Log ind for at oprette din foretrukne produktliste.

Når du er tilsluttet, skal du klikke på symbolet ♡ for at føje et produkt til din liste.

Du har ingen varer i din kurv

VORES VÆRDIER

Hos GO DREAM lever og ånder vi for oplevelser. Vi tænker i oplevelser, drømmer om oplevelser og lever dem ud.

Vi har derfor gjort det til vores mission at samle et stort sortiment af oplevelser, som vi håber kan give dig inspiration til og mulighed for at komme op ad sofaen, krydre tilværelsen og leve drømmen ud. Gå på opdagelse på godream.dk - en verden fuld af adrenalin, smag, forkælelse, eventyr og sjov.

At opleve er at leve!

Vi tror på, at det er oplevelser, der giver sjælen liv, krydrer tilværelsen og udvider horisonten! Derfor gør vi vores for at gøre det let for dig at finde gode, spændende, romantiske, skæve og unikke oplevelser, der kan give din hverdag et ekstra pift – stort, som småt. Og vi har dem i alle prisklasser - fra 50 kr. og op til 200.000 kr.

Gaver der huskes

Oplevelsesgaver er gaver, der bliver husket - det er vi slet ikke i tvivl om. Tænk selv efter. Kan du huske, hvad du fik i fødselsdagsgave eller julegave sidste år? Måske? Men med en oplevelsesgave kan du være sikker på, at gaven bliver husket. Vores oplevelser er mange og udvalgt med både hjerne, hjerte og omhu, så du har stor mulighed for at finde det helt rigtige og give en meget personlig gave - hvad enten det er til din kæreste, din ven, familien eller for den sags skyld dig selv.

Hvad drømmer du om?

Drømmer du om at køre kampvogn, flyve i luftballon, gå på månen, kysse en tiger - eller noget helt andet? Så skriv til os - så skal vi gøre vores bedste for at hjælpe dig med at gøre drømmen til virkelighed.

Det du ikke fik gjort, er det, du fortryder

Spørg dig selv, hvad der egentlig har været vigtigt i dit liv? Var det fladskærmen, du endelig fik råd til - eller var det mon noget helt andet? Vi tror på, at det du fortryder, er det, du ikke fik gjort. Så uanset om det er pigen, der stod af toget eller det var drømmen om at flyve et jagerfly - så få det gjort! At opleve er at leve...

GO DREAM/Oplevelsesgaver.dk har hovedkontor i København, hvor vi p.t. er ca. 40 ansatte.


Velkommen til en verden af oplevelser!


De bedste hilsner

GO DREAM A/S