Vissenbjerg Storkro

Vissenbjerg

Lige mellem Odense og Middelfart ligger Vissenbjerg Storkro. Den moderne og hyggelige kro ligger ved Vissenbjerg i smukke omgivelser tæt ved skøn natur. Kroen tilbyder 49 værelser samt opholdsrum med blandt andet billard, dart, bordtennis og bordfodbold. Værelserne er farverigt indrettet og indbyder til hygge og afslapning. Kroens restaurant byder på mange af de populære og klassiske retter. Maden er veltilberedt og lavet med friske råvarer. Restauranten serverer den traditionelle mad i hyggelige omgivelser og har en fin morgenbuffet.

Vissenbjerg Storkro er et oplagt sted, hvis man ønsker en hyggelig weekend eller en romantisk miniferie med sin elskede på Fyn. Fra storkroen er der ikke langt til de mange seværdigheder på Fyn. Odense ligger under 30 minutter væk i bil, hvor der er mulighed for byliv, shopping og restauranter. Lidt længere sydpå ligger andre populære oplevelser som eksempelvis Egeskov Slot.  

Kroen ligger tæt på motorvejen, så den er let til at komme til, men alligevel langt nok fra, at den ikke generer.


GO DREAM tilbyder flere forskellige gavekort til oplevelser på Vissenbjerg Storkro. Så vil du selv have et skønt og afslappende ophold eller leder du efter en unik og særlig gave til en du holder af, er et af gavekortene til Vissenbjerg Storkro helt perfekt.

Bed & Breakfast

Læs mere

Charmerende ophold

Læs mere

Kro- og hotelophold med vin for 2

Læs mere

Kro- og hotelophold med middag

Læs mere

Miniferie

Læs mere