VIP-tur over København

Oplev København fra jeres egen luftballon

VIP-tur over København

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 19.995,-
kr.149
VIP-tur over København
Total: 19.995,- Total:
Payment icons
VIP-tur over København

Se Københavns mange smukke tårne og oplev Tivoli, Rådhuspladsen og Operahuset fra 500 meters højde. En enestående og fascinerende oplevelse, som kun et fåtal af danskere har oplevet. 

Jeres tur i luftballon vil vare 1,5 time og I vil nyde ethvert sekund. I får jeres helt egen luftballon, hvor det kun vil være jer og ballonskipperen i ballonen. Det er en vanskelig diciplin at flyve luftballon over København, hvorfor flyvning kun finder sted 3-4 gange om året. En særdeles eksklusiv oplevelse! 

Jeres oplevelse starter om morgenen. En kyndig ballonskipper inddrager jer i hele processen – I vil bl.a. hjælpe med til at forberede turen og fylde varmluft i ballonen. Efter at forberedelserne er på plads, vil I stige til vejrs i et behageligt tempo, hvor I i ro og mag får mulighed for at nyde den fascinerende udsigt og den friske luft. Flyveturen inkluderer en afsluttende luksus picnic og et glas champagne efter landing.

 

Samlet varighed 4-5 timer. Selve ballonflyvningen varer ca. 90 min.
Afhentning på valgfri adresse i København1,5 times ballonflyvningInformationspjeceChampangedåbLuksus picnic
For 2 personer
Denne oplevelse kræver, at man kan stå oprejst i 1,5 time. Man skal være over 130 cm høj. Gravide kan ikke deltage. Folk med hjerteproblemer eller epilepsi skal have en godkendelse fra egen læge. Man må ikke være påvirket af alkohol eller andre rusmidler. Vejer man over 130 kg, skal man købe 2 pladser. En luftballon er meget afhængig af vind og vejr. Ballonturen godkendes på selve dagen. Hvis ballonflyvningen aflyses, får man ny tid. OBS: En flyvning skal bestilles i god tid på www.oplevelsesgaver.dk/booking !

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Print-selv Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes