VIP helikopterflyvning - op til 3 personer

VIP helikopterflyvning - op til 3 personer

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
Midlertidig udgået produkt
Payment icons
VIP helikopterflyvning - op til 3 personer

Nu kan du opleve store dele af Danmark fra oven, og efter aftale kan du også flyve hen over dit eget hjem eller lokalområde. Der er i mange tilfælde endda mulighed for at lette og lande i egen baghave (hvis den er stor nok).

 

Stig op og nyd panoramaudsigten! Læg mærke til hvor manøvredygtig en helikopter egentlig er – det er noget helt andet end at flyve i et fly, og det er en oplevelse, som man meget sjældent får mulighed for at prøve. Men nu har du chancen.

 

Oplev 20 - 60 minutters flyvetur i en Robinson 44 helikopter, hvor ruten planlægges i samarbejde med piloten. Turen går som udgangspunkt fra Roskilde, men alt kan i praksis lade sig gøre mod evt. merbetaling.

Uanset hvilken flyvning der er tale om, vil den professionelle pilot uden tvivl gøre din dag til en uforglemmelig oplevelse. Og hvem ved – måske får du noget overraskende ud af at se det hele lidt fra oven.

 

Køb gavekort til helikopterflyvning som julegave, fødselsdagsgave eller kærestegave til din partner, forældre eller bedsteforældre.

20 - 60 minutter - fremgår af gavekortet
20 - 60 minutter rundflyvning inkl. taxi over Roskilde
Der er max. plads til 4 personer (inkl. piloten)
Prisen er baseret på rundflyvning fra lufthavn, men har du en anden drøm, kan du kontakte GO DREAM og få nærmere information om mulighederne for kortere eller længere tid samt at lande og lette steder udenfor lufthavn Forbehold for vejr og teknik

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Print-selv Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Tidligere anmeldelser

Dorte Trolle
Aller først tak for turen. Et gammelt ønske gik i opfyldelse med denne tur. Turen gik ud fra Roskilde mod Køge bugt. Fantastisk klart vejr . Så Stevns Klint, Øresundsbroen, Herlev Hospital og ude i horisonten Kullen. Jeg vil gerne prøve en tur igen. Venlig hilsen Dorte Trolle