Mere end 2 millioner brugere

VIP helikopterflyvning - op til 3 personer

VIP helikopterflyvning - op til 3 personer

Om VIP helikopterflyvning - op til 3 personer

Nu kan du opleve store dele af Danmark fra oven, og efter aftale kan du også flyve hen over dit eget hjem eller lokalområde. Der er i mange tilfælde endda mulighed for at lette og lande i egen baghave (hvis den er stor nok).

 

Stig op og nyd panoramaudsigten! Læg mærke til hvor manøvredygtig en helikopter egentlig er – det er noget helt andet end at flyve i et fly, og det er en oplevelse, som man meget sjældent får mulighed for at prøve. Men nu har du chancen.

 

Oplev 20 - 60 minutters flyvetur i en Robinson 44 helikopter, hvor ruten planlægges i samarbejde med piloten. Turen går som udgangspunkt fra Roskilde, men alt kan i praksis lade sig gøre mod evt. merbetaling.

Uanset hvilken flyvning der er tale om, vil den professionelle pilot uden tvivl gøre din dag til en uforglemmelig oplevelse. Og hvem ved – måske får du noget overraskende ud af at se det hele lidt fra oven.

 

Køb gavekort til helikopterflyvning som julegave, fødselsdagsgave eller kærestegave til din partner, forældre eller bedsteforældre.

godt at vide

Varighed:
20 - 60 minutter - fremgår af gavekortet
Inklusive:
20 - 60 minutter rundflyvning inkl. taxi over Roskilde
Gyldig for:
Der er max. plads til 4 personer (inkl. piloten)
Vigtig info:
Prisen er baseret på rundflyvning fra lufthavn, men har du en anden drøm, kan du kontakte GO DREAM og få nærmere information om mulighederne for kortere eller længere tid samt at lande og lette steder udenfor lufthavn Forbehold for vejr og teknik

Tidligere anmeldelser

Dorte Trolle
Aller først tak for turen. Et gammelt ønske gik i opfyldelse med denne tur. Turen gik ud fra Roskilde mod Køge bugt. Fantastisk klart vejr . Så Stevns Klint, Øresundsbroen, Herlev Hospital og ude i horisonten Kullen. Jeg vil gerne prøve en tur igen. Venlig hilsen Dorte Trolle

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
Midlertidig udgået produkt