Vinsmagning på Nimb Vinotek
For 2 personer
Vinsmagning på Nimb Vinotek

Om Vinsmagning på Nimb Vinotek

Træd ned under jorden i Nimbs vinkælder – og oplev en rustik verden af vin, stemning og smag.

Smag et udpluk af Vinotekets vine med en Ad Hoc-smagning, mens dagens vintjener sørger for at skænke op i glassene og fortælle jer om de forskellige distrikter og druetyper. I vil blive indført i vinens forunderlige verden, mens I smager på druen og får opdateret jeres viden om vinproduktion, lagring og høstudbytte. Til at supplere smagen af de lækre vine serveres oliven og saltede mandler.

Langs væggene kan I gå på opdagelse i de mange vinskabe, hvor vinflaskerne er udstillet til etikette-studering og inspiration. Her findes et utal af titler at vælge imellem, hvilket gør Nimbs vinkort til en imponerende samling.

En unik og stemningsfuld oplevelse for to personer, der gerne vil nyde vinen, atmosfæren og hinanden i rustikke omgivelser.

godt at vide

Varighed:
Omkring 1 time
Inklusive:
Ad Hoc-smagning – 3 glas Snacks: Oliven og saltede mandler
Gyldig for:
2 personer
Vigtig info:
Vinsmagningen ska forudbestilles minimum 3 dage i forvejen. Det skal minimum være seks gæster før vinsmagningen gennemføres.

Tidligere anmeldelser

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Midlertidig udgået produkt