Vinsmagning 1-12 personer
Engageret foredrag og smagning med vinskribent

Vinsmagning og foredrag fra begynderniveau til de videste abstraktioner med Rasmus Holmgård, en af Danmarks mest benyttede vinskribenter. Rasmus sælger ikke vin, og kan som sådan tilbyde en vinsmagning blottet for kommercielle interesser og helt i forbrugerens ånd. 

Vi smager seks vine i løbet af cirka to timer, akkompagneret af et engageret foredrag, der vil bringe dig tættere på begreber som smageteknik og generel sensorisk forståelse, vinproduktion, indkøbstricks, vinøse myter, forbavsende fakta og andre drikkekulturelle causerier. 

Intet spørgsmål er for dumt og ingen gurglen for usocial. Afslappet vinhygge på højeste niveau. Vinene udvælges ifølge årstidens temaer, og vi taler om relationerne mellem vinen og dens gastronomiske kontekst. Vi smager hverken Petrus eller Pingus, men koncentrerer kræfterne om store oplevelser til en rimelig penge. 

Smagsdommer, gastroguide og vinøs vejleder:
Med baggrund som kok og tjener entrerede Rasmus vinbranchen i 2001, hvor han overtog styringen af et vinimportfirma i København. Et par år senere blev aktiviteterne suppleret med virket i Rasmus’ reklamebureau, hipsomhap, og interessen for kommunikation og sprog fandt let anvendelse inden for den gastronomiske verden. 

Med godt en tredjedel af årets måneder tilbragt i klodens vinøse brændpunkter er Rasmus ajour med udviklingen og på fornavn med de kulinariske tendenser i de fleste af verdens hjørner. En omfattende indsigt formidles levende og nærværende, uden på noget tidspunkt at miste grebet om vinsmagningernes ultimative mål: en dejlig oplevelse af seriøs dansk råhygge.

Ca. 2 timer
Levende, underholdende og lærerig vinsmagning med 6 forskellige vine
1-12 personer eller 13-24 personer - fremgår af gavekortet
GO DREAM anbefaler at lade bilen stå hjemme

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

<b>Vi leverer desværre ikke gavekort i kuvert i øjeblikket.</b>

ID 1476

149,00
Vinsmagning 1-12 personer
4.200,-
kr.149
4.200,-