Videohilsen fra en kendt
Videohilsen fra en kendt

Overrask én du holder af med en personlig videohilsen fra hans eller hendes idol. Overraskelsen over at modtage en personlig videohilsen fra danske stjerner er en stor oplevelse for mange fans. Se overraskelsen i deres ansigt når det går op for dem, at videohilsenen er indtalt personligt til dem, på baggrund af dine inputs.

Du kan vælge imellem næsten 100 forskellige kendte personligheder, herunder blandt andet poptalentet Basim, komiker og skuespiller Martin Brygmann samt ”Hvem vil være millionær”-værten Hans Pilgaard. Vælg også imellem en række danske sportsstjerner og kendte skuespillere.

Giv den i gave til fødselaren, konfirmanden eller brudeparret, eller brug som en hilsen om god bedring, som et skævt indslag til en fest eller som invitation til brylluppet. Kun fantasien sætter grænser.

Minimum 45 sekunder – maksimalt 5 minutter. Typisk 1:15 minut
En personlig videohilsen fra en valgfri kendt, som kan afspilles direkte i en browser eller downloades som en videofil
Alle, der fortjener en helt særlig overraskelse
Vores samarbejdspartner bestræber sig på at indspille og levere videohilsenen inden for 3 dage, men forsøger selvfølgelig at levere den så hurtigt som muligt (Særlige tillæg kan forekomme ved bestilling af nogen stjerner, dette betales direkte til partneren ved booking af oplevelsen)

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 2717

149,00
Midlertidig udgået produkt