+2 millioner har prøvet vores oplevelser

Venindegaver

Find den perfekte gave til din veninde

Har du en fantastisk veninde, som du ønsker at gøre noget godt for? Så bør du give hende en gave, der viser hvor meget du holder af hende. Mange giver smykker eller tøj som venindegave, men det kan måske godt virke lidt kedeligt og upersonligt. Hvis du skal vise veninden, at hun betyder noget helt særligt for dig, så find en gave der viser hvor godt du kender hende. Giv en oplevelse der passe til lige netop hendes personlighed.

Hos GO DREAM finder du en lang række oplevelsesgaver, og der er helt sikkert også en gave der passer til din veninde. Det kan være en afslappende oplevelse som en klassisk massage eller aromaterapi. Er I flere veninder der vil lave noget sammen, kan et gavekort til et sminkekursus være den oplagte gave.

Mulighederne er mange, så det er bare at vælge!

59 Vare(r)

Oplevelser sammen med veninderne

Om det er som fødselsdagsgave, studentergave, julegave til hende eller bare for at vise hvor meget du holder af din veninde, så er der altid en grund til at give hende en oplevelsesgave. Et gavekort til en oplevelse er den perfekte måde at komme ud og bruge tid sammen og få nogle uforglemmelige oplevelser sammen. Hvilken type oplevelse du skal vælge, afhænger af hvilken typen din veninde er. Er hun til forkælelse og wellness, så vil et gavekort til massage og spa være en perfekt oplevelse, enten for hende selv eller noget i kan gøre sammen.

Er hun en mere vild type der elsker fart og action, så overvej en af vores mange adrenalinoplevelser som venindegave. Giv hende for eksempel følelsen af at være vægtløs med oplevelsen Bodyflight i vindtunnel, eller lad hende give den fuld gas i en sportsvogn på bane.

Ligegyldigt hvilket gavekort du vælger som venindegave, så vil en oplevelse vise, hvor godt du kender hende. Derfor vil et oplevelsesgavekort også være en mere personlig gave, end mange brugsgenstande der muligvis bare ender bagerst i skabet.

bottom: 140,