Velvære til mænd

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 1.150,-
kr.149
Velvære til mænd
Total: 1.150,- Total:
Payment icons
Velvære til mænd

Måske føler man som mand, at skønhedsbehandlinger mest er for kvinder. Imidlertid er en velplejet hud også en vigtig del af din generelle sundhed som mand. En velplejet hud er en sund hud, der bedre beskytter og danner en mere effektiv barriere mod bakterier, skadelige stoffer i miljøet mm. Samtidig giver en sund hud et friskere og et mere vitalt look. 

Mange er sikkert bange for at blive stemplet som forfængelige - eller tror fejlagtigt - at det er lig med at være feminin, og det kræver et indviklet ritual. Men det er ikke tilfældet. Moderne hudpleje til mænd er nemlig baseret på facts og handler om at gøre det simpelt, hurtigt og effektivt. 

Ansigtsbehandling for mænd betyder, at der tages udgangspunkt i mænds behov, hudtype, livsstil og barbering. Hver ansigtsbehandling bliver skræddersyet til den enkelte. 

Klinikken tilbyder wellness og skønhedspleje ved professionel personale - fra top til tå, med total afslapning fra yderst til inderst, hvor du og dine behov er i centrum.

Ca. 2- 3 timer
Luksus spa, manicure og pedicure. Individuel luksus ansigtsbehandling med tilpasset cremer og masker efter hudtype + almindelig ansigtsbehandling
1 mand
Husk at medbringe dit gavekort, da det fungerer som betaling for oplevelsen

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Print-selv Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes