Vandring på Gendarmstien
Oplev den sønderjyske natur med et ophold på Benniksgaard

Oplev den sønderjyske natur med et ophold på Danhostel Flensborg Fjord

 

Oplev den fantastiske sønderjyske natur og få rørt benene med en uforglemmelig vandretur på Gendarmstien. Den 84 kilometer lange historiske grænsesti byder på noget af Danmarks smukkeste natur med et varieret landskab langs Flensborg Fjord. Stien, der har haft den nuværende placering siden 1866, har fungeret som et værn mod smuglere. Her holdt gendarmere øje med, hvad der kom over fjorden fra Tyskland. I dag er stien en populær vandrerute, hvor man kan opleve smuk natur, et rigt dyreliv og historiske seværdigheder.

 

Med oplevelsen Vandring på Gendarmstien vil I i løbet af de 3 dage kunne nyde både morgenmad og aftensmad på det hyggelige Benniksgaard Hotel. I vil blive indlogeret på et dejligt dobbeltværelse på Danhostel Flensborg Fjord, der ligger lige overfor hotellets hovedbygning. Det vil være i den smukke gamle hovedbygning, at I får serveret måltiderne ligesom det er her check inn foregår.

3 overnatninger
3 overnatninger i dobbeltværelse med 3 x morgenmad og 3 x aftensmad
2 personer
Med gavekortet Vandring på Gendarmstien overnatter man ikke i Benniksgaards hovedbygning, men på deres Danhostel lige overfor. Check inn foregår på selve Benniksgaard.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

<b>Vi leverer desværre ikke gavekort i kuvert i øjeblikket.</b>

ID 3624

149,00
Vandring på Gendarmstien
1.899,-
kr.149
1.899,-