+2 millioner har prøvet vores oplevelser

Vandring på Gendarmstien

Oplev den sønderjyske natur med et ophold på Benniksgaard

Om Vandring på Gendarmstien

Oplev den sønderjyske natur med et ophold på Danhostel Flensborg Fjord

 

Oplev den fantastiske sønderjyske natur og få rørt benene med en uforglemmelig vandretur på Gendarmstien. Den 84 kilometer lange historiske grænsesti byder på noget af Danmarks smukkeste natur med et varieret landskab langs Flensborg Fjord. Stien, der har haft den nuværende placering siden 1866, har fungeret som et værn mod smuglere. Her holdt gendarmere øje med, hvad der kom over fjorden fra Tyskland. I dag er stien en populær vandrerute, hvor man kan opleve smuk natur, et rigt dyreliv og historiske seværdigheder.

 

Med oplevelsen Vandring på Gendarmstien vil I i løbet af de 3 dage kunne nyde både morgenmad og aftensmad på det hyggelige Benniksgaard Hotel. I vil blive indlogeret på et dejligt dobbeltværelse på Danhostel Flensborg Fjord, der ligger lige overfor hotellets hovedbygning. Det vil være i den smukke gamle hovedbygning, at I får serveret måltiderne ligesom det er her check inn foregår.

Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Viser i alt 1 fantastisk partner
Vis på kort

godt at vide

Varighed:
3 overnatninger
Inklusive:
3 overnatninger i dobbeltværelse med 3 x morgenmad og 3 x aftensmad
Gyldig for:
2 personer
Vigtig info:
Med gavekortet Vandring på Gendarmstien overnatter man ikke i Benniksgaards hovedbygning, men på deres Danhostel lige overfor. Check inn foregår på selve Benniksgaard.

Tidligere anmeldelser

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 1.899,-
kr.149
Vandring på Gendarmstien
Total: 1.899,- Total:
bottom: 140,