Valentinsgaver

Find valentinsgaven til ham eller hende d. 14. februar

Den 14. februar hvert år er det tid til at fejre kærligheden. Valentinsdag er dagen hvor du skal vise daten, kæresten eller ægtefællen hvor meget du holder af personen. Leder du efter en god valentinsgave til din kæreste?

Vi har mange lækre oplevelser I begge kan være med til, som vil være perfekte som en romantisk gave til valentinsdag. Det kan for eksempel være en luksus brunch eller et salsakursus, hvor I rigtig få gang i hofterne og lattermusklerne. Det kan også være I blot har brug en måneskinstur for to.

Nedenfor kan du se et udvalg af oplevelser, der vil være gode gaveidéer til både ham og hende på Valentinsdag.

45 Oplevelser

Det er altid svært at finde en god valentinsgave, da dagen kræver, at det skal være ekstra specielt. En oplevelse er derfor en rigtig god valentinsgave, da det på den måde bliver noget mere personligt end blot blomster eller chokolade. En fælles oplevelse, er også noget I sammen kan huske tilbage på og påskønne mange år efter.

Alt afhængig af dit budget er der mange veje du kan vælge at gå. Skal det være ekstra romantisk og synes du det er tid til at I tager en lille ferie, har vi for eksempel hyggelige weekendophold på hotel eller miniferier til udvalgte destinationer.


Den perfekte valentinsgave til ham

Er du på udkig efter den perfekte gave til ham på valentinsdag? Så er vi sikre på, at du kan finde den her hos os. Vi har alt, hvad en han kunne drømme om at få i gave til valentinsdag. Med mere end 400 oplevelser, finder du helt sikkert den perfekte valentinsgave til manden.

Giv ham en oplevelse for livet og opfyld en af hans barnedrømme. Det kan for eksempel være at lade ham komme ud og køre i sportsvogn eller flyve i luftballon. Elsker han golf, så ville den perfekte gave til ham på Valentinsdag være en golfferie i Frankrig. Mulighederne er mange, men fælles er, at du giver ham noget, som gør ham glad.


Den mest romantiske valentinsgave til hende

Vil du gerne give hende en stor overraskelse i år, så er vi sikker på, at du kan finde den rette valentinsgave her.

Vi har et hav af romantiske oplevelser, som vil udgøre den ultimative gave til hende på valentinsdag.

Du kan forkæle hende med en lækker middag for to på et overdådigt slot, hvor I kan få en intim, men anderledes oplevelse sammen. Skal det bare være hende, der er i fokus og trænger hun til en pause fra hverdagen stress og jag? Så kan du give hende et gavekort til massage og spa være oplagt, hvor hun kan blive opladet igen. Det kan for eksempel være en hotstone massage eller en chokolademassage, som virkelig kan få sanserne i gang.


Oplevelser for 2 på Valentins dag

Valentinsdag er mere end blot at give den man elsker gaver. Der er også at nyde hinandens selskab og få nogle gode oplevelser sammen. Hos GO DREAM tilbyder vi masser af oplevelser for 2 personer, som vil kunne give jer en fantastisk valentinsdag sammen. Det kan være alt fra en spændende oplevelse til en romantisk middag eller rejse. Med et stor udvalg af gavekort til wellness, mad og gastronomi og rejse og ophold, så har I mulighed for at gøre denne Valentinsdag til noget helt særligt og uforglemmeligt.


Hvor stammer Valentinsdag fra?

Valentine's day kommer oprindeligt fra USA og fejres over hele verden med valentinsgaver, middag, eller andre former for romantiske ting. På denne dag kaldes ens udkårne også for ens valentine, eller Valentin på dansk. En god gave til Valentin kan være et gavekort til en romantisk oplevelse. Dagen afholdes på samme dag hvert år, nemlig 14. februar.

Her på siden kan du få idéer til Valentinsdag til både mænd, kvinder, kærester, elskere og elskerinder. Vi har gaver til din Valentin; mand, kvinde eller midt imellem. Husk at vores Valentinsgavekort kan byttes til en anden oplevelse inden for 2 år.