Valentine’s i selskab med isbjørne
Valentine’s i selskab med isbjørne

Om Valentine’s i selskab med isbjørne

Hold din Valentine’s aften i selskab med Zoos prægtige isbjørne og med udsigt til det smukke fuglefjeld med lunder, lomviger og alker.

I den imponerede undervandstunnel får I muligheden for at stå ansigt til ansigt med isbjørnene samt færdes i de helt unikke omgivelser.

Ved ankomst serveres et glas champagne alt imens I kan kigge på, at isbjørnene fodres.

Middagen nydes i de fantastiske omgivelser i Arktisk Ring. Efter middagen, som er en nordisk buffet med dertil hørende drikkevarer, går selskabet til Konnilds. Her vil der være tændt op i pejsen, og der serveres kaffe m/sødt som afslutning på en eventyrlig aften i unikke omgivelser.

godt at vide

Varighed:
6 timer.
Inklusive:
Velkomst med hjemmelavet snack, nordisk buffet, hvid- og rødvine, dessertvin, isvand, øl, sodavand samt cognac til kaffen. Menu: - Nordisk inspireret buffet: - Lakseballotine med urter - Gravad laks med "rævesauce" - Rejer vendt i dressing af skalotteløg, dilk og cremefraiche - Lam i urter med stegte rosmarin kartofler - Rullesteg af gris med hvidløg og persille serveret med rødder og kerner - Unghane med rabarber, hjemmelavet agurkesalat og skysauce - Æble/rabarber kompot med crumble og fløde
Gyldig for:
2 personer, som ønsker at fejre hinanden og Valentine’s i ganske særlige omgivelser.
Vigtig info:
Der kan maks. deltage 20 par på denne aften.

Tidligere anmeldelser

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Midlertidig udgået produkt