Værtindegave

Find den perfekte gave til værtinden

Mangler du en værtindegave til julefrokosten, familiemiddagen eller veninde-komsammen? Så er du landet det rette sted.

Værtindegaver er blevet populære og gives faktisk også til uformelle besøg. Det er en god gestus at give en gave til værtinden, når du kommer på besøg. Hvis ikke man er den i vennekredsen eller familien, som oftest ligger hus til, glemmer man nogle gange, hvor stort et arbejde det egentlig er.

Der skal både gøres rent, handles ind og dækkes op. Dagen efter skal der typisk også ryddes op af aftenens strabadser - og det kræver da en lille tak.

En værtindegave er ofte blot en symbolsk gave, da værtinden jo sandsynligvis skifter til næste arrangement. Det er dog stadig en hyggelig gestus og en god måde at vise, at man påskønner værtinden.

Værtindegaver kan være mange ting. Mange giver stadig blomster eller chokolade til værtinden, men kunne det ikke være god stil i stedet at give hende en oplevelse som hun kunne nyde? Ofte vil de traditionelle værtindegaver være en smule kedelige, hvorimod en oplevelse derimod vil give hende meget mere værdi. Det vil ligeledes være en værtindegave som hun sjældent glemmer.

På den måde bliver værtindegaven også mere personlig, da du kan vælge præcis den oplevelse som værtinden har behov har for her og nu. 

Idéer til værtindegave

Vi har samlet en masse gode idéer til værtindegaver, som ligeledes er oplevelser, der er til at betale. Ved at give en oplevelse i værtindegave, kan du få sagt tak for indbydelsen på en utraditionel måde, som helt sikkert vil blive værdsat.

Du kan eksempelvis give en værtindegave, som værtinden kan bruge til at forkæle sig selv. Det kan være massage, manicure eller ansigtsbehandling - alt afhængig af dit budget. Det kan ligeledes være en god idé at gå flere sammen, så I kan give værtinden en lidt større gave, som hun kan få glæde af i længere tid.

Det kan også være en god idé at give en værtindegave, som hun kan bruge sammen med andre.

Det kan eksempelvis være et gavekort til en gourmet oplevelse, en romantisk middag for to eller biograftur.

Det kan ligeledes være smart at tage din værtindes personlighed med i beregningen. Vi har blandt andet en masse spændende kurser i både chokolade, flødeboller, cocktails og mad, så din værtinde kan få lige præcis den oplevelse, som passer til hendes interesser.

 

Se alle vores idéer til den perfekte værtindegave herunder.

43 Vare(r)