• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

Værtindegave

Skal du til en fest, middagselskab eller noget tredje, så er det ofte kutyme at medbringe en gave til værtinden som tak for indbydelsen. Ofte vil gaven være ting som blomster, chokolade eller brugsgenstande som vaser eller lysestager. Men disse traditionelle værtindegaver kan godt virke lidt kedelige og ideforladte. Sikkert er det, at de næppe vil blive husket fremover.

Forslag til værtindegave der skiller sig ud

Hvis du virkelig ønsker at give en god gave til værtvinden, som vil blive værdsat og husket mange år ud i fremtiden, så kræver det noget mere end en flaske vin. En helt speciel oplevelse vil derimod kunne gøre et stort indtryk.

Hos GO DREAM kan du finde en lang række oplevelsesgavekort til forskellige oplevelser. Her kan du med sikkerhed finde en gave der passer til værtindens personlighed. Er hun interesseret i mad vil et madkursus være en god gave, et gavekort til wellness eller rejse, hvis hun trænger til afslapning eller et gavekort til at køre sportsbil, hvis hun trænger til fart og action. Mulighederne er mange. Nedenfor kan du se forslag til den perfekte værtindegave.

44 vare(r)

pr. side

44 vare(r)

pr. side

Personlig informationLuk