Mere end 2 millioner brugere

Vægtløs

Op til 8 minutters vægtløshed

Vægtløs

Om Vægtløs

Vægtløs flyvning kan blive dit livs oplevelse - en oplevelse der ellers har været forbeholdt astronauter og kosmonauter!

 

Ombord på det speciallavede Boeing 727, G-Force One opnås vægtløshed ved at flyet laver manøvrer kendt som parabler eller kurver. Specialuddannede piloter udfører manøvrerne og som passager oplever du ægte vægtløshed. Der flyves fra Florida, Las Vegas eller San Jose.

 

Først flyver G-FORCE op til horisonten i en højde på 24.000 fod. Piloterne begynder derefter at trække op og gradvist øge vinklen af flyet til omkring 45 ° og når en højde på 34000 fod. I løbet af denne ”pull-up” vil passagererne opleve et træk på 1,8 Gs. Under flyveturen vil du opleve vægtløs tilstand i op til 8 minutter fordelt over 12-15 parabler. Hver enkelt parabel vil give 20-30 sekunders vægtløs flyvning i kabinen, hvor du vil være i selskab med professionelle instruktører og andre deltagere. 

 

G-Force One flyver i et  FAA udpeget luftrum, som er omkring 100 miles lang og 10 miles bred. Normalt flyves tre til fem parabler fortløbende med korte perioder med vandret flyvning imellem.

 

En helt utrolig oplevelse venter dig, når du svæver frit i luften.

 

 

Photo by jurvetson

godt at vide

Varighed:
Ca. 5 timer
Inklusive:
Intro og orientering Morgenmad Flyvetur op i passende højde og returIalt ca. 8 minutters vægtløshed (12-15 kurver/parabler) Foto og certifikat
Gyldig for:
1 person - oplevelsen vil være sammen med andre i en gruppe
Vigtig info:
Forsikring og transport til og fra oplevelsen er ikke inkluderet.

Tidligere anmeldelser

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 38.000,-
kr.149
Vægtløs
Total: 38.000,- Total: