Trekking - Mount Everest Base Camp
19 dages rejse i Nepal

Drømmer du om at opleve verdens højeste bjerg?

Nu er det muligt! Vær med til en uforglemmelig rejse i 19 dage i Nepal, hvor du vandrer til Mount Everest Base Camp, og når op til den højeste punkt på Kala Patthar. Her får du DEN bedste udsigt over bjerget!

Din rejse starter ved ankomst til Kathmandu lufthavn, hvor du vil blive hilst velkommen af din guide der vil følge dig under hele din rejse. Efter en kort transfer til dit hotel kan du tage en åndepause efter den lange flyvtur, før middagen der vil blive spist i det berømte Thamel område.

Nu er det tid til at udforske Kathmandu, før din rejse går videre til Lukla på 2850 meters højde, hvor dit eventyr starter, og rejsen op til Himalaya og verdens højeste bjerg!

Oplev den helt fantastiske natur og se himmelen over dig og solens stråler der udformer bjerget til et spir. En helt uforglemmelig oplevelse! Fang dagen, og fejr rejsen og målet i dette magiske øjeblik!

Husk dit kamera!

I alt 1 fantastisk partner

Ram Silwal Adventures

Malmø
19 dage
Privat transfer til og fra lufthavnen, Hotel overnatning i delt dobbeltværelse, inkl. morgenmad Privat guide, hjælp til klatrings udstyr, velkomst og farvel middag i Kathmandu 3 nætter hel pension på Royal Beach Camp i en privat bambu hytte inkl. aktiviteter.Inkluderet under vandreturen:Hel pension (morgenmad-frokost-middag) inkl. kaffe/ teBoende i lokale GuesthousesSoveposePrivat transport fra og til, start og slut destinationen på vandestien.Jak, bærer og professionel guide.Første hjælps kasse.Vandresti kortVandre tilladelse og moms fra regeringenAndre tilbehør nævnt i agendaen.
Alle der elsker eventyr, gælder for 1 person
Flyverejse til og fra Kathmandu er ikke inkluderet i prisen.Krav på en gyldig rejseforsikringKrav på god fysik og helbred

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 2860

149,00
Trekking - Mount Everest Base Camp
17.499,-
kr.149
17.499,-