Totum kropsterapi
Aktiverer kroppens egne helbredende kræfter

Med Totum Kropsterapeutiske behandlinger bliver du mødt i det du har med dig - kropsligt, mentalt og følelsesmæssigt. Det er efterhånden alment anerkendt, at der er dybere sammenhænge mellem krop og psyke. Og det er derfra der arbejdes. Alt hvad et menneske oplever, føler og erfarer lagres kropsligt, om end på forskellig vis. Både de gode og de mindre gode ting. Vores filosofi er den simple tilgang, at har du det ikke godt indeni har du det nok heller ikke godt udenpå. Blokeringer og ubalancer som følge af stress, uforløste konflikter, traumer o.a. manifesterer sig i vores forskellige væv i form af spændinger, skavanker og smerter. Ved hjælp af pulserende massage, akupressur, arbejde med zonepunkter, meridian linjemassage, afspænding, led frigørelse og vejrtrækningsteknikker i kombination, kan kroppen forløses og sættes fri. Årsagerne til smerterne sidder ikke nødvendigvis de samme steder som selve smerten. Derfor er det helkropsbehandlinger vi arbejder med, ud fra tanken om at se mennesket, som et hele med krop, psyke, og følelser. Når spændinger og smerter frigøres i behandlingerne, aktiveres kroppens egne helbredende kræfter.

I alt 8 lokationer

Furesø Kropsterapi

Farum

Pernilles krops- og psykoterapi

Frederiksberg

Linda Lewalski - Totum Kropsterapi

København N

Helle Bentzen.dk - Kropsterapi

København S

Shuniya Kropsterapi

København Ø

Østerbro Kropsterapi og Reiki

København Ø

Kis Holm - Be Compassion

Køge

KropiLive

Solrød Strand

godt at vide

Varighed:
60 minutter
Inklusive:
Totum kropsterapi for 1 person
Gyldig for:
1 person
Vigtig info:

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 3619

149,00
Totum kropsterapi
599,-
kr.149
599,-