Tivoli Wild Card

Med et Wild Card får du nem og fri entré samt Turpas til alle forlystelser

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 950,-
kr.149
Tivoli Wild Card
Total: 950,- Total:
Dit gavekort er gyldigt indtil: 21-11-2020
Payment icons
Tivoli Wild Card

 

Når du har et Wild Card kan du få ét Turpas ved hvert besøg i Tivoli. Dermed kan du kaste dig ud i masser af sjove, vilde og hyggelige oplevelser. Du kan se København fra oven med en tur i Himmelskibet, prøve Rutchebanen, verdens ældste kørende træ-rutchebane, eller få vendt op og ned på alting med en hæsblæsende tur i Dæmonen. 

 

Du kan også gå en tur gennem Haven, fornemme den særlige stemning, spise noget lækker mad, nyde de flot anlagte blomsterbede og se Pantomimeteatret. Du kan også om sommeren tage til Fredagsrock på Plænen og få en musikoplevelse, eller se lamperne lyse Haven op om aftenen … det er altid en fornøjelse at tage en tur i Tivoli.

Fri entré til Tivoli for 1 person - i 1 år fra indløsningstidspunktet Ét Turpas til sig selv ved hvert Tivoli-besøg Attraktive rabatter på Havens spisesteder, caféer og butikker
Gælder for 1 person
Du skal medbringe dit gavekort til Tivoli Box Office, hvor det skal indløses. Bemærk at nogle forlystelser stiller krav om højde og fysik.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Tidligere anmeldelser

Lauge FT
Det er et rigtig godt køb, synes jeg. Én gang i tivoli, med turpas & indgang koster jo, ca. 300 kr. Så 850 kr. er ikke så meget, i forhold til at man kan komme GRATIS ind hver dag.
hanan
det er godt
Ole Hansen
Rigtig godt produkt. Det er det bedste jeg har brugt penge på. Jeg er på kontanthjælp men stadig er det en dejlig ting.