Tivoli Wild Card
Med et Wild Card får du nem og fri entré samt Turpas til alle forlystelser

 

Når du har et Wild Card kan du få ét Turpas ved hvert besøg i Tivoli. Dermed kan du kaste dig ud i masser af sjove, vilde og hyggelige oplevelser. Du kan se København fra oven med en tur i Himmelskibet, prøve Rutchebanen, verdens ældste kørende træ-rutchebane, eller få vendt op og ned på alting med en hæsblæsende tur i Dæmonen. 

 

Du kan også gå en tur gennem Haven, fornemme den særlige stemning, spise noget lækker mad, nyde de flot anlagte blomsterbede og se Pantomimeteatret. Du kan også om sommeren tage til Fredagsrock på Plænen og få en musikoplevelse, eller se lamperne lyse Haven op om aftenen … det er altid en fornøjelse at tage en tur i Tivoli.

I alt 1 fantastisk partner

Tivoli A/S

København V
Måneden ud + 11 måneder fra indløsningsdagen.
Fri entré til Tivoli for 1 person - måneden ud + 11 måneder fra indløsningsdagen Ét Turpas til sig selv ved hvert Tivoli-besøg Attraktive rabatter på Havens spisesteder, caféer og butikker
Gælder for 1 person
Du skal medbringe dit gavekort til Tivoli Box Office, hvor det skal indløses. Gavekortet kan indløses til et fysisk kort mod et gebyr på 30kr. eller gratis til et kort i Tivolis app. Bemærk at nogle forlystelser stiller krav om højde og fysik.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

<b>Vi leverer desværre ikke gavekort i kuvert i øjeblikket.</b>

ID 2283

149,00
Tivoli Wild Card
950,-
kr.149
950,-