Tivoli Wild Card
Med et Wild Card får du nem og fri entré samt Turpas til alle forlystelser

Om Tivoli Wild Card

 

Når du har et Wild Card kan du få ét Turpas ved hvert besøg i Tivoli. Dermed kan du kaste dig ud i masser af sjove, vilde og hyggelige oplevelser. Du kan se København fra oven med en tur i Himmelskibet, prøve Rutchebanen, verdens ældste kørende træ-rutchebane, eller få vendt op og ned på alting med en hæsblæsende tur i Dæmonen. 

 

Du kan også gå en tur gennem Haven, fornemme den særlige stemning, spise noget lækker mad, nyde de flot anlagte blomsterbede og se Pantomimeteatret. Du kan også om sommeren tage til Fredagsrock på Plænen og få en musikoplevelse, eller se lamperne lyse Haven op om aftenen … det er altid en fornøjelse at tage en tur i Tivoli.

Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

I alt 1 fantastisk partner

Tivoli A/S

København V

godt at vide

Varighed:
Måneden ud + 11 måneder fra indløsningsdagen.
Inklusive:
Fri entré til Tivoli for 1 person - måneden ud + 11 måneder fra indløsningsdagen Ét Turpas til sig selv ved hvert Tivoli-besøg Attraktive rabatter på Havens spisesteder, caféer og butikker
Gyldig for:
Gælder for 1 person
Vigtig info:
Du skal medbringe dit gavekort til Tivoli Box Office, hvor det skal indløses. Gavekortet kan indløses til et fysisk kort mod et gebyr på 30kr. eller gratis til et kort i Tivolis app. Bemærk at nogle forlystelser stiller krav om højde og fysik.

Tidligere anmeldelser

Lauge FT
Det er et rigtig godt køb, synes jeg. Én gang i tivoli, med turpas & indgang koster jo, ca. 300 kr. Så 850 kr. er ikke så meget, i forhold til at man kan komme GRATIS ind hver dag.
hanan
det er godt
Ole Hansen
Rigtig godt produkt. Det er det bedste jeg har brugt penge på. Jeg er på kontanthjælp men stadig er det en dejlig ting.

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 950,-
kr.149
Tivoli Wild Card
Total: 950,- Total: