+2 millioner har prøvet vores oplevelser

Tivoli Sølvkort

Med et Sølvkort til Tivoli kan du besøge Haven hver dag og tage en gæst med

Om Tivoli Sølvkort

Der er ikke noget så hyggeligt som en tur i Tivoli – fantastisk stemning, flotte omgivelser, glade mennesker og sjove forlystelser. Når du har et Sølvkort, kan du oven i købet tage en ven, kollega eller et familiemedlem med ind i Haven.

 

Der er mange slags underholdning i Haven, og mange forskellige måder at få en fantastisk dag på. Gå en tur gennem Haven, mærk den særlige stemning, nyd de flot anlagte blomsterbede, se Pantomimeteatret og spis noget god mad. I kan tage til Fredagsrock om sommeren og få en musikoplevelse, eller fodre karperne i Tivoli Søen … eller nyde den helt særlige stemning når tusmørket falder på, og Havens mange lygter lyser op.

 

Oplev en af verdens ældste forlystelsesparker med én du holder af … igen og igen.

Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Viser i alt 1 fantastisk partner

Tivoli A/S

København V

godt at vide

Varighed:
Tivoli Sølvkort gælder måneden ud + 11 måneder fra indløsningsdagen.
Inklusive:
Entré for 1 person + 1 ledsager pr. dag ved samlet entré - måneden ud + 11 måneder fra indløsningsdagen. Sølvkortet giver adgang til en lang række fordele til bl.a. spisesteder og koncerter
Gyldig for:
Gælder for 1 person + 1 ledsager pr. dag
Vigtig info:
Du skal medbringe dit gavekort til Tivoli Box Office, hvor det skal indløses. Gavekortet kan indløses til et fysisk kort mod et gebyr på 30kr. eller gratis til et kort i Tivolis app. Kortholder og ledsager skal foretage entré samtidig. Bemærk at nogle forlystelser stiller krav om højde og fysik. Turpas er ikke inkluderet.

Tidligere anmeldelser

Ulla Kaiser
Glæder mig til endnu en sæson i Tivoli :-)

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 750,-
kr.149
Tivoli Sølvkort
Total: 750,- Total:
bottom: 140,