Tivoli Guldkort
Når du har et Guldkort har du og op til fire ledsagere fri entré til Tivoli

Om Tivoli Guldkort

 

Der er ikke noget så hyggeligt som en tur i Tivoli – fantastisk stemning, flotte omgivelser, glade mennesker og sjove forlystelser. Med et Guldkort kan du oven i købet tage dine fire bedste venner, kolleger eller hele familien med. Guldkortet giver dig også en masse eksklusive fordele, blandt andet særlige rabatter på koncerter, parkering, Turpas og udvalgte spisesteder.

 

En tur i Tivoli er altid en oplevelse. Der er smukke blomsterbede, eventyrlig arkitektur, levende musik og forlystelser der giver sommerfugle i maven og smil på læben. Fredagsrock i sommersæsonen byder på store og aktuelle kunstnere, og Pantomimeteatret er klassisk underholdning når det er bedst. Tivoli er Københavns største spisested, hvor du kan få alt fra en fransk hotdog til lækker gourmetmad.

 

Oplev en af verdens ældste forlystelsesparker med dem du holder af … dag efter dag.

Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

I alt 1 fantastisk partner

Tivoli A/S

København V

godt at vide

Inklusive:
Entré for 1 person + op til 4 ledsagere ved samlet entré - måneden ud + 11 måneder frem fra indløsningstidspunktet. Guldkortet giver betydelig rabat og en masse eksklusive fordele, bl.a. vedr. Turpas, spisesteder, parkering og koncerter.
Gyldig for:
Gælder for 1 person + op til 4 ledsagere pr. dag ved samlet entré.
Vigtig info:
Du skal medbringe dit gavekort til Tivoli Box Office, hvor det skal indløses. Gavekortet kan indløses til et fysisk kort mod et gebyr på 30kr. eller gratis til et kort i Tivolis app. Kortholder og ledsagere skal foretage entré samtidig. Bemærk at nogle forlystelser stiller krav om højde og fysik. Turpas er ikke inkluderet.

Tidligere anmeldelser

Hans Wolf
Altid været glad for mit Guldkort
Qiang Wang
Nice decoration and feel cozy by walking in the park.
Pia Bejer
Fin og nem bestiling

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 1.325,-
kr.149
Tivoli Guldkort
Total: 1.325,- Total: