Tivoli Årskort

Med et årskort kan du gå i Tivoli når du vil

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 350,-
kr.149
Tivoli Årskort
Total: 350,- Total:
Dit gavekort er gyldigt indtil: 21-11-2020
Payment icons
Tivoli Årskort

 

En tur i Tivoli er noget helt særligt. Stemningen er næsten magisk, og der er en forventningsfuld glæde at spore hos alle de besøgende.

 

Der er mange ting at se på, fra Tivolis ældste bygning Pantomimeteatret til H.C. Andersen Slottet. Samtidig kan du om sommeren også opleve levende musik, uanset om du er til Tivolis Big Band eller Fredagsrock på Plænen. Du kan også sagtens få noget godt at spise, da Tivoli er Københavns største spisested med alt fra hotdogs til gourmetmad.

 

Efter mørkets frem brud bliver Tivoli om muligt endnu mere fantastisk. Nyd hvordan de mange lygter og lamper lyser Haven op på forunderlig vis, og se lyset spille i springvandets glitrende dråber.

 

I Haven kan man alt, fra at prøve vilde forlystelser til en afslappende oplevelse hvor karperne i Tivoli Søen fodres. Der er mange måder at opleve Tivoli på, og uanset hvad du gør vil du få en dejlig oplevelse.

Årskortet er gyldigt i 1 år fra indløsningstidspunktet
Entré for 1 person i 1 år fra indløsningstidspunktet. Årskortet giver adgang til en lang række fordele til bl.a. spisesteder og koncerter
Gælder for 1 person
Du skal medbringe dit gavekort til Tivoli Box Office, hvor det skal indløses. Turpas er ikke inkluderet. Bemærk at nogle forlystelser stiller krav om højde og fysik.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes