Timm Vladimirs Køkken

Madlavningskurser fra hele verden

Elsker du at lave lækker hverdagsmad eller kunne du tænke dig at finde ud af, hvordan topkokke fremtryller storslået gourmetmad? Så bør du tage på et af de mange spændende madlavningskurser hos Timm Vladimirs Køkken. Her kan du lære at lave alverdens mad fra de klassiske Europæiske køkkener til eksotiske asiatiske retter. Er du allerede en habil kok der søger nye udfordringer, kan du give dig i kast med kurset Den Lille Kemiker, der byder på nye teknikker og ingredienser fra molekylærgastronomien. Hos Timm Vladimirs Køkken er der kurser på alle niveauer og til alle smage.

29 Oplevelser

Madlavningskurser hos Timm Vladimirs Køkken

Timm Vladimir har efterhånden været et kendt ansigt i hele Danmark i mange år, hvor han siden 1990’erne både har været komiker, skuespiller, rejsevært og de seneste år TV-vært. I alle disse år har han dog haft en stor passion for madlavning og det førte til, at han åbnede madskolen Timm Vladimirs Køkken i 2012. Siden da er efterspørgslen på Timms madlavningskurser steget år for år, så der i dag er mere end 20.000 årlige deltagere på madkurserne i Timm Vladimirs Køkken.

Hvad end man er nybegynder indenfor kogekunsten eller en øvet amatørkok der gerne vil udvide sin gastronomiske horisont, så er der helt sikkert et madlavningskursus hos Timm Vladimirs Køkken, der passer til en. Madskolen tilbyder mere eller mindre omfattende madkurser og man kan lære at lave mad fra alle dele af verden. Her får man mulighed for at perfektionere klassiske retter, kreere retter fra fremmede køkkener, lave de smukkeste kager eller sågar brygge sin egen øl.


Madkurser i både Århus og København

Timm Vladimirs Køkken har til huse i lyse moderne lokaler i både Valby i København og i Århus ved havnen. Det var i Valby det hele startede med de første madlavningskurser. I takt med at efterspørgslen på madkurserne er steget, er lokalerne udvidet fra et kursuskøkken til 3 køkkener og en lounge.

Efter succesen med madkurser i København åbnede Timm Vladimirs Køkken i Århus i store lyse lokaler. Den smukke beliggenhed ved havnen giver en fantastisk atmosfære til madlavning. Til at guide en igennem de mange forskellige madlavningskurser er 10 undervisere og 10 assistenter.


Timm Vladimirs bryghus

Øl har en helt særlig plads hos Timm Vladimirs Køkken. Øl er et fremragende tilbehør til mad og fantastisk i madlavning. Kærligheden til øllet er faktisk så stor hos Timm Vladimirs Køkken, at de har lavet deres eget bryghus, så de nu er selvforsynende. Det hjemmebryggede øl fra bryghuset er hurtigt blevet utroligt populær. Derfor kan man nu komme til ølsmagning, eller selv lære at brygge øl med et ølbrygningskursus.


Gavekort til Timm Vladimirs Køkken

Hos GO DREAM kan du få en række forskellige gavekort til Timm Vladimirs madlavningskurser. Et gavekort til et madkursus er perfekt, hvis man selv vil være bedre til at lave mad eller kender en der gerne vild perfektionere de kulinariske evner. Der er kurser til at giver hverdagsretter et løft eller kurser, hvor man bliver introduceret til helt nye ingredienser og teknikker.