Tilbage i livet
Oplev dine tidligere liv og bliv klogere på dig selv
Tilbage i livet

Har du levet før? Hos Charlotte Bang kan du komme på en rejse tilbage til dine tidligere liv, også kaldet en regression.

Sessionen starter med en samtale om hvad du gerne vil have ud af regressionen. Det kan være en ren oplevelsesrejse tilbage til et eller flere tidligere liv, eller til tidligere i dit nuværende liv. Det afhænger helt af dig selv hvad du kommer tilbage til, da du kun får adgang til det du er parat til at opleve.

Du kan også vælge at komme tilbage til et tidligere liv, som har noget at gøre med temaer i dette liv, eller for at finde ud af om du har mødt en person i et andet liv, som du kender nu. I så fald vil der blive brugt længere tid på en samtale og lidt mindre på selve regressionen.

Uanset om du bare er nysgerrig eller om du vil arbejde med bestemte temaer, så er det en helt særlig oplevelse.

I alt 1 fantastisk partner

Charlotte Bang

København S
2 timer
En regression til tidligere livNoget at drikke
Gyldig for 1 personMin. 18 år og med en interesse og nysgerrighed over for tidligere liv.
Afbestilling af bestilt tid skal ske senest 48 timer før, ellers hæftes for tiden. For oplevelsesrejser er du velkommen til at medbring telefon el. lign. til at optage sessionen.Oplevelsen foregår under hypnose

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 2433

149,00
Tilbage i livet
2.160,- 2.700,-
kr.149
2.160,-