Tiendegaarden

Borre

Oplev smukke og naturskønne Møn med et dejligt ophold på Tiendegaarden Bed & Breakfast. Øen byder på en helt unik natur i Danmark og er af samme grund blevet udnævnt til det første biosfæreområde i landet af UNESCO. Fra Tiendegaarden, der er placeret på det østlige Møn, er det let at komme rundt på øen og opleve denne fantastiske del af Danmark. Herfra er der blot få minutters kørsel i bil eller en god times vandring til det storslåede Møns Klint.

Øen byder på et utal af unikke og skønne naturoplevelser. En af de oplevelser man kan få på Møn er Dark Sky. Begrebet dækker over synet af den smukke nattehimmel uden nogen form for forstyrrende lysforurening, så alle de millioner af stjerne på himlen fremstår klare og tydelige.

En af de ting der karakteriserer Møn er de variede landskaber og artsrigdommen af dyr såvel som planter. Den bedste måde at opleve denne unikke natur er ved at gå Camønoen, en op til 175 km lang vandre tur, der tager en rundt på hele øen. Turen kan deles op i overskuelige bider, og her vil en overnatning på det hyggelige Tiendegaarden være oplagt som en del af oplevelsen.

Tiendegaarden Bed & Breakfast er et smukt og hyggeligt hus, der i mere end 50 år har budt gæster velkommen. Stedet drives nu af 3. generation, så man kan være sikker på at opleve den lokale gæstfrihed og stemning. Her er det muligt at overnatte på flere typer værelser, hvoraf mange har eget bad og toilet, samt et lille tekøkken. Der er fri trådløst internet overalt i huset og mulighed for at få serveret en lækker morgenmad.

Solnedgang, stjerner og stearinlys

Læs mere

Måneskinstur - for 2 personer

Læs mere

Oplev dejlige Møn til fods

Læs mere

Natur, ro og cykelture for 2

Læs mere

Oplev natten på Møn

Læs mere

Bed & Breakfast

Læs mere

Charmerende ophold

Læs mere

Kro- og hotelophold med vin for 2

Læs mere