The Ritual
Stop det dystre ritual, inden det er for sent...
The Ritual

En gruppe logebrødre har dystre planer. I er fanget i deres okkulte kammer ved Grønningen, og må bekæmpe ondskaben for at redde jer selv. I må stå sammen, løse mysterierne og standse logebrødrenes mørke ritual før det er for sent.

 

Velkommen til Mystery Room. I står nu foran en helt anderledes og unik oplevelse, I sent vil glemme.

 

I har 60 minutter til at finde ledetråde, løse gåder og stoppe ritualet. Der skal tænkes hurtigt, I skal være kreative og arbejde sammen. Uret tikker, tiden går og loge brødrenes dystre planer er tættere og tættere på at blive til virkelighed. Kan I nå at stoppe dem?

 

Med denne oplevelse vil I få en sjov og spændende udfordring, som kræver både kreativitet såvel som logisk tænkning. En autentisk og intens oplevelse, hvor I glemmer alt om tid og sted, mens I bliver opslugt af gåderne og mystikken.

 

 

Den oplagte gave fyldt med gåder, mysterier og hjernevridere. En spændende udfordring til alle der kan lide et godt gys!

60 min.
Grundig introduktion, og instruktion af gamemasteren undervejs.
4 personer - der kan lide en sjov udfordring
Denne oplevelse er for alle, der har mod på en sjov udfordring.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 3446

149,00
Midlertidig udgået produkt