The Ritual

Stop det dystre ritual, inden det er for sent...

The Ritual

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
Total: 1.000,-
kr.149
The Ritual
Total: 1.000,- Total:
Anmeldelser

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

The Ritual

En gruppe logebrødre har dystre planer. I er fanget i deres okkulte kammer ved Grønningen, og må bekæmpe ondskaben for at redde jer selv. I må stå sammen, løse mysterierne og standse logebrødrenes mørke ritual før det er for sent.

 

Velkommen til Mystery Room. I står nu foran en helt anderledes og unik oplevelse, I sent vil glemme.

 

I har 60 minutter til at finde ledetråde, løse gåder og stoppe ritualet. Der skal tænkes hurtigt, I skal være kreative og arbejde sammen. Uret tikker, tiden går og loge brødrenes dystre planer er tættere og tættere på at blive til virkelighed. Kan I nå at stoppe dem?

 

Med denne oplevelse vil I få en sjov og spændende udfordring, som kræver både kreativitet såvel som logisk tænkning. En autentisk og intens oplevelse, hvor I glemmer alt om tid og sted, mens I bliver opslugt af gåderne og mystikken.

 

 

Den oplagte gave fyldt med gåder, mysterier og hjernevridere. En spændende udfordring til alle der kan lide et godt gys!

60 min.
Grundig introduktion, og instruktion af gamemasteren undervejs.
For alle der kan lide en sjov udfordring. Velegnet til voksne i alle aldre og børn over 6 år (i selskab med voksne). 6 - 18 deltagere, alt efter gavekortets tilvalg.
Denne oplevelse er for alle, der har mod på en sjov udfordring.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkelte look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes