The Lodge

Charmerende svensk hotelophold med spa, gourmetmiddag og morgenmad

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 3.595,-
kr.149
The Lodge
Total: 3.595,- Total:
Payment icons
The Lodge

Bliv nyforelsket i svensk idyl og luksus.

The Lodge er navnet på et af Sveriges allermest charmerende hoteller. Hotellet er beliggende på et af Skånes højeste punkter og byder på en uovertruffen udsigt over det smukke, rolige og særegne svenske skovlandskab.

Det første, der møder jer på The Lodge, er den specielle New England stil, hotellet er bygget i. Det skaber de perfekte rammer for denne dejlige, afslappende og virkelig romantiske oplevelse for to.

Efter indcheckning på et af de hyggelige dobbeltværelser, vil I blive budt på Afternoon Tea i loungen. Lidt senere på eftermiddagen venter adgang til spa-afdelingen, hvor ægte svensk badstuestemning, udendørs jacuzzi og en fantastisk udsigt er nogle af ingredienserne.

Om aftenen vil der blive serveret en fantastisk 4-retters gourmetmiddag i restauranten.

Nyd en god kop kaffe eller lækker the i den hyggelige lounge og slap af i sofaerne foran pejsen. Er det dejligt vejr og sæson for det, så er den udendørs lounge med 40 kilometers udsigt det naturlige valg.

Efter en dejlig nat i de smukke omgivelser, servereres en god og mættende morgenmadsbuffet i restauranten inden afrejse.

En dag med overnatning
Overnatning i dobbeltværelse Afternoon Tea Spa-oplevelse 4-retters gourmetmiddag Morgenmad
2 personer i et dobbeltværelse
I skal bare slappe af og nyde Sverige og hinanden

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Print-selv Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Tidligere anmeldelser

Bjørn Amdi Sloth
Det var intet mindre end en fantastisk oplevelse! Beliggenheden og udsigten fra stedet, der ligger på toppen af det højeste bakkedrag i hele området er helt utrolig. Selvom vi ikke var så heldige med vejret på ankomstdagen, var det stadig en helt utrolig oplevelse at sidde i den udendørs jacuzzi i let snevejr. Det er helt klart ikke i den billige ende, men både stedet, værelset, udsigten, personalet, atmosfæren og den fred og ro, man følte på stedet, gjorde det alle pengene værd!