• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

The Lodge

Charmerende svensk hotelophold med spa, gourmetmiddag og morgenmad

The Lodge

Lagerstatus: På lager

3.595,-
Total: 3.595,-
kr.3.595
The Lodge
Total: 3.595,- Pris
Anmeldelse

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

The Lodge

Bliv nyforelskede i svensk idyl og luksus.

The Lodge hedder et af Sveriges allermest charmerende hoteller. Hotellet er beliggende på et af Skånes højeste punkter og byder på en uovertruffen udsigt over det smukke, rolige og særegne svenske skovlandskab.

Det første, der møder jer på The Lodge, er den specielle New England atmosfære, hotellet er bygget i. Det skaber de perfekte rammer for denne dejlige, afslappende og virkelig romantiske oplevelse for to.

Efter indcheckning på et af de hyggelige dobbeltværelser, vil I blive budt på Afternoon Tea i loungen. Lidt senere på eftermiddagen venter adgang til spa-afdelingen, hvor ægte svensk badstuestemning, udendørs jacuzzi's og en fantastisk udsigt er nogle af ingredienserne.

Om aftenen vil der blive serveret en fantastisk 4-retters gourmetmiddag i restauranten.

Nyd en god kop kaffe eller lækker the i den hyggelige lounge og slap af i sofaerne foran pejsen. Er det dejligt vejr og sæson for det, så er den udendørs lounge med 8 kilometers udsigt det naturlige valg.

Efter en dejlig nat i de smukke omgivelser, servereres en god og mættende morgenmadsbuffet i restauranten inden afrejse.

En dag med overnatning
Overnatning i dobbeltværelse Afternoon Tea Spa-oplevelse 4-retters gourmetmiddag Morgenmad
Gyldigt for 2 personer i et dobbeltværelse
Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Vi pakker pænt ind

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

E-Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Emballage

GAVEÆSKE

Er du mere til det enkelte look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Del din oplevelse

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Tidligere anmeldelser

Bjørn Amdi Sloth
Det var intet mindre end en fantastisk oplevelse!
Beliggenheden og udsigten fra stedet, der ligger på toppen af det højeste bakkedrag i hele området er helt utrolig. Selvom vi ikke var så heldige med vejret på ankomstdagen, var det stadig en helt utrolig oplevelse at sidde i den udendørs jacuzzi i let snevejr.
Det er helt klart ikke i den billige ende, men både stedet, værelset, udsigten, personalet, atmosfæren og den fred og ro, man følte på stedet, gjorde det alle pengene værd!
Connie Peitersen
Vi havde fået et "All round gavekort" ifm. en aflysning af tidligere arrangement.

Vi stillede mod Sverige lørdag d. 13/6 - dagen efter at Sjælland druknede i regn - og var lidt nervøse, for uvejret havde trukket øst over. Vi lagde ud med at lege turister i Lund, og fik da også et par dryp inden solen brød igennem, og derefter så vi kun sol.
Dejlig by og frokost (lunch) på en hyggelig café.
Derefter gik det mod The Lodge som skulle ligge på toppen af en ås - hvor svært kan det være at finde - men det var det ! Det viste sig at være hinsides almindelig landevej og uden at kunne indkode GPS koordinater var vi lost.
Heldigvis er svenskerne til at tale med, så til sidst fandt vi det, og ganske rigtigt, på den absolutte top af åsen med en fuldstændig sindsyg udsigt ud over det skånske landskab lå hotelet som taget ud af en "New England" turist brochure.
Vi fik et dejligt værelse med den fulde udsigt og hastede over til "afternoon tea" hvor en overdådighed af scoones, kage, hjemmelavet marmelade af enhver slags, ost og pålæg ventede os. Selvfølgelig med kaffe, juice og et rigt udvalg af te.
Vel igennem dette kunne vi nyde solen lidt inden det var tid til vores sauna/spa tema arrangement.
Vi mødte op i vores badetøj og hotellets tøfler og badekåber, og blev hilst velkommen af vores bademester. Hun førte os igennem 1½ times sjov, overrraskende og helt igennem afslappande indførsel i en verden af bobler og æteriske olier - og ikke mindst honning. Det kan ikke beskrives - det skal prøves!
Så havde vi ca. 1 times afslapning før middagen.
Vi fik en dejlig middag hvor vi valgte deres vinmenu til. Den var super god og velafstemt til maden, og oven i købet langt billigere end den findes på en hvilken som helst dansk restaurant, og imens kunne vi nyde solnedgangen gennem panorama ruderne. Vi blev spurgt hvornår vi ville have serveret vores morgenmad (frukost) på værelset, men vi kunne slet ikke forestille os ikke at nyde deres buffet i de pragtfulde omgivelser, så det fravalgte vi, og mødte i stedet op næste morgen til en lækker og fyldig amerikansk inspireret brunch.
Derefter var der udtjekning, men før vi kørte hjem tog vi et par timer på vandreruten rundt på åsen, hvilket var en varm og pragtfuld naturoplevelse med "absolut tystnan"
En kæmpeoplevelse rigere og med en klar forventning om at komme igen for at opleve efterårsfarverne gik det derefter hjem.

Personlig informationLuk