The Lodge
Charmerende svensk hotelophold med spa, gourmetmiddag og morgenmad

Bliv nyforelsket i svensk idyl og luksus.

The Lodge er navnet på et af Sveriges allermest charmerende hoteller. Hotellet er beliggende på et af Skånes højeste punkter og byder på en uovertruffen udsigt over det smukke, rolige og særegne svenske skovlandskab.

Det første, der møder jer på The Lodge, er den specielle New England stil, hotellet er bygget i. Det skaber de perfekte rammer for denne dejlige, afslappende og virkelig romantiske oplevelse for to.

Efter indcheckning på et af de hyggelige dobbeltværelser, vil I blive budt på Afternoon Tea i loungen. Lidt senere på eftermiddagen venter adgang til spa-afdelingen, hvor ægte svensk badstuestemning, udendørs jacuzzi og en fantastisk udsigt er nogle af ingredienserne.

Om aftenen vil der blive serveret en fantastisk 4-retters gourmetmiddag i restauranten.

Nyd en god kop kaffe eller lækker the i den hyggelige lounge og slap af i sofaerne foran pejsen. Er det dejligt vejr og sæson for det, så er den udendørs lounge med 40 kilometers udsigt det naturlige valg.

Efter en dejlig nat i de smukke omgivelser, servereres en god og mættende morgenmadsbuffet i restauranten inden afrejse.

I alt 1 fantastisk partner

The Lodge

LUND

godt at vide

Varighed:
En dag med overnatning
Inklusiv:
Overnatning i dobbeltværelse Afternoon Tea Spa-oplevelse 4-retters gourmetmiddag Morgenmad
Gyldig for:
2 personer i et dobbeltværelse
Vigtig info:
I skal bare slappe af og nyde Sverige og hinanden

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 1607

149,00
The Lodge
3.595,-
kr.149
3.595,-