The Lab - find nøglen til friheden
Find sporene, løs opgaven og slip fri
The Lab - find nøglen til friheden

Uret tikker… find nøglen til friheden, gennemsøg rummet, led efter spor og klare de udfordrende opgaver efter i bliver lukket inde i et hemmeligt laboratorie.

 

I ”The Lab”, bliver I en del af et mystisk eksperiment og inddrages i indviklede gåder og overraskende momenter der kalder på ægte holdånd, hvis I skal klare udfordringen.

 

I bliver lukket ind i et mystisk rum. Døren smækker bag jer og tiden sættes i gang. Mens uret tikker skal I gennemsøge rummet for spor, knække koder og løse de udfordrende gåder for at finde nøglen til friheden. I har en time til at slippe ud…

 

Klarer I det, serverer vi et glas forfriskende bobler bagefter!

 

Med denne oplevelse vil I få en sjov og spændende udfordring, som kræver kreativ såvel som logisk tænkning. En autentisk og intens oplevelse for enhver gruppe, hvor I glemmer alt om tid og sted et øjeblik og bliver opslugt af gåderne og opgaverne.

 

Dette er den oplagte gave til alle der synes det er sjovt med mysterier, teamwork, oplevelser og spændende udfordringer!

60 min
Grundig introduktion, og instruktion af Gamemasteren undervejs.
For alle der kan lide en sjov udfordring. Velegnet voksne i alle aldre og børn over 6 år (i selskab med voksne).
Denne oplevelse er for alle, der har mod på en sjov udfordring. Vær opmærksom på antal deltagere og tidspunkt på gavekortet. Spillet starter på alle ulige tider mellem kl. 9 - 21.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 3004

149,00
Midlertidig udgået produkt