Testkør sportsvogn på bane

Ferrari, Lamborghini eller Audi

Testkør sportsvogn på bane

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
Total: 1.495,-
kr.149
Testkør sportsvogn på bane
Total: 1.495,- Total:
Payment icons
Testkør sportsvogn på bane

Nu har du muligheden for at sidde bag rettet i en af de nyeste superbiler på markedet.

Bilerne kommer til sin ret, når du kører ned ad langsiden, og mærker den kraftige acceleration efterfulgt af opbremsningerne ind i kurverne.

Kom ud og prøv en tur bar rettet på nogen af Danmarks bedste baner. Vi tilbyder dig en tur i en Ferrari 458 Italia, Lamborghini Gallardo Superleggera eller Audi R8.

 

AUDI R8

Motor: 4.2L V8

HP: 420

Topfart: 301 km/t.

0-100: 4.8 sek.

 

Beskrivelse: R8’eren er AUDI's flagskib og ultimative racer, som, med sit flotte design og tyske teknik, er en gennemført sportsvogn, der kan sikre en sjov kørselsoplevelse for selv den mest kræsne bilentusiast.

 

FERRARI 458 ITALIA

Motor: 4.5L V8

HP: 570

Topfart: 325 km/t.

0-100: 3.4 sek.

 

Beskrivelse: En af Ferraris mest omtalte biler. Den er blevet rost til skyerne for dens sublime køreegenskaber og hurtige acceleration, der har resulteret i, at den lille røde gokart sikrer en god oplevelse hver gang.

 

LAMBORGHINI GALLARDO SUPERLEGGERA 570-4

Motor: 5.2L V10

HP: 562

Topfart: 325 km/t.

0-100: 3.4 sek.

 

Beskrivelse: Et uhyre med 4 hjulstræk. Her er en maskine, som er skabt til at presse organerne så langt tilbage i kroppen som muligt, når speederen bliver trykket i bund og alle 562 heste brøler afsted som en torden fra den store V10-motor.

4 omgange på bane
Testkørsel i en Ferrari, Lamborghini eller AudiKøreturen finder sted på professionelle baner - Sjællandsringen eller JyllandsringenTuren omfatter 4 omgange på banen.
1 person over 18 år
Gyldigt kørekort skal medbringes og fremvises før kørsel En ansvarsfraskrivelse skal underskrives inden kørsel kan starte. Selvrisiko 25.000 DKK FYSIK * Maks. højde: 200 cm. * Maks. vægt: 105 kg.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Print-selv Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes