Testkør en Porsche 911
Kør selv en Porsche på landevej
Testkør en Porsche 911

Sæt dig til rette bag rattet i én af de mest hårdtpumpede gadebiler, der findes i Danmark. Tryk speederen i bund og føl hvordan hækmotoren trykker din krop ned i sædet mens omgivelserne suser forbi bilruden.

Denne blå Porsche ligner umiddelbart en hvilken som helst anden Porsche på overfladen. Dog skal du ikke lade dig snyde, for denne model er udstyret med betegnelsen "Turbo S", hvilket kort sagt betyder, at den ikke er helt almidelig. Hækmotoren forsyner nemlig baghjulene med hele 530 rå hestekræfter! 

 

Du får lov at køre denne voldsomme supersportsvogn på landeveje i hovedstadsområdet eller ved Aarhus. Din køretur foregår naturligvis med en erfaren instruktør, som grundigt fortæller dig, hvordan du får mest muligt ud af din tur. 

10 km.
Køreoplevelse bag rattet i en Porsche 911 Turbo S. Kørslen foregår på landevej sammen med professionel instruktør
1 person over 18 år med kørekort
- Gyldigt kørekort skal fremvises ved kørsel - Kørsel foregår med vejledning fra professionel instruktør undervejs - Berusede eller påvirkede personer afvises øjeblikkeligt - De danske færdselsregler skal naturligvis overholdes - Forbehold for vejr og teknik - Påklædningen bør være almindeligt tøj og sko uden høje hæle

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 3364

149,00
Midlertidig udgået produkt

*