Testkør en Lotus
Testkør en Lotus

Glæd dig! For nu kan du få lov til selv at manøvrere den superelegante sportsvogn Lotus Elise rundt i dens rette element - nemlig på en racerbane. Denne køretur i Lotus Elise foregår på Padborg Park, hvor du starter med selv at køre den lille drøm, inden en professionel racerkører giver dig en hæsblæsende highspeedtur på banen.

Lotus er bilmærket, der er synonym med fantastiske køreegenskaber, lav vægt, hurtige omgangstider og ultimativ køreoplevelse. Den lille frække sportsvogn findes kun i få eksemplarer i Danmark, men nu kan du få lov at prøve en af dem af - og på rigtig racerbane.

Bilen, du skal køre, er en Lotus Elise, der har en topfart på 212 km/t og accelerer fra 0-100 km/t på 5,3 sek. Du mærker tydeligt manøvreegenskaberne, hastigheden og motorkraften i Lotus, når du skiftevis tvinger den lille, hurtige bil rundt i de snævre curbs og giver gas på de lange strækninger på Padborg Park - Danmarks længste racerbane.

Du kører selv 3 omgange på banen med en instruktør ved siden af. Herefter får du lov at sætte dig til rette i passagersædet og lade en professionel racerkører give dig en highspeedtur på 3 runder, hvor du til fulde mærker kræfterne i den lille knaldperle af en sportsvogn.

Perfekt gave til far, morfar, bror, kæresten eller manden, der har alt og er vild med sportsvogne.

Adrenalinkick med masser af Lotus elegance!

I alt 1 fantastisk partner

Padborg Park

Padborg
Sæt ca. ½ time af til oplevelsen
3 omgange på Padborg Park, hvor du selv kører Lotus Elise 3 omgange på Padborg Park som passager, hvor du får en highspeedtur ved professionel racerkører Udlån af køredragt og hjelm er inkluderet i prisen
Alle med racersport i blodetALDER: Minimum 18 årGÆSTER: Der er plads til gæster på tilskuerarealerne
Alle instruktioner fra instruktøren skal overholdes under turen - i modsat fald bliver kørslen øjeblikkeligt afbrudt Berusede personer afvises Der påhviler føreren en selvrisiko på max. 18.750,- kr. inkl. moms, og en ansvarsfraskrivelse skal underskrives inden kørsel Forsikring med reduceret selvrisiko på blot 6.250,- kr. inkl. moms kan tegnes på dagen for 625,- kr. inkl. moms Forbehold for vejr og teknik FYSIK Maks. højde: 200 cm. Maks. vægt: 105 kg.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

<b>Vi leverer desværre ikke gavekort i kuvert i øjeblikket.</b>

ID 2065

149,00
Testkør en Lotus
1.200,-
kr.149
1.200,-