Tantra Massage for kvinder

En dybt afslappende, tilfredsstillende og helende oplevelse

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
Total: 2.200,-
kr.149
Tantra Massage for kvinder
Total: 2.200,- Total:
Payment icons
Tantra Massage for kvinder

Opnå større livsenergi og få mere ud af din seksualitet gennem tantra massage.

Tantra massage er en ældgammel visdom fra Østen, som bygger på læren om energierne i livet, kærligheden og seksualiteten. Selve massagen er en dybt afslappende, foryngende og helende oplevelse, der hjælper dig med at vække din sensitivitet og øge din modtagelighed overfor energier og nydelse under den erotiske akt.

Behandlingen for kvinder foregår med en mandlig eller kvindelig massør efter eget valg. Tillid er vigtig for, at din oplevelse bliver optimal. Så først efter en lille snak, går massagen i gang. Din massør bruger lange strøg og blide berøringer til at fjerne eventuelle blokeringer og åbne din krop og sjæl mere op for nydelse og nærvær i dit erotiske liv samt flytte dit fokus fra de stærkest erogene zoner til resten af kroppen.

Du får en fantastisk kropsoplevelse, der giver et kæmpe følelsesmæssigt overskud, du kan bruge fremover i dit seksualliv.

Selve tantra massagen er ikke at sammenligne med seksuel massage.  Formålet med tantra massage er at flytte de seksuelle energier, så du kan opnå tilfredsstillelse på et højere stadie i hele kroppen. Du er nøgen under massagen, mens din massør vil være iført shorts og behandlingen vil hele tiden respektere dine grænser.

ca. 3 timer
En fantastisk kropsoplevelse, der giver et kæmpe følelsesmæssigt overskud. Denne oplevelse inkluderer en indledende samtale, muligheden for at tage bad, tantra massage og afsluttende samtale
For 1 person
Samleje vil på intet tidspunkt finde sted.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Print-selv Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Tidligere anmeldelser

Pia
Skøn skøn massage! Virkelig lækker behandling og man har følelsen af at der er masser af tid, både før og efter massagen. Slet ikke som normale massagesteder hvor massøren skynder sig videre til næste kunde. Tantra templet er en klasse for sig!
Marlene
Vidunderlig massage! Det var virkelig den bedste gave jeg nogensinde har fået.