Mere end 2 millioner brugere

Tandem Kitesurfing

Mærk vinden, vandet og farten

Om Tandem Kitesurfing

Drømmer du om at prøve den populære sport kitesurfing, der byder på vind, vand og masser af adrenalin? Så start med tandem kitesurfing, hvor du sammen med en instruktør kommer med ud på boardet og får en fornemmelse af, hvordan du styrer dragen. 

Kitesurfing er en ekstremsport med masser af fart og mulighed for store hop i flere meters højde. Tandemudgaven af sporten er den hurtigste og mest spændende måde at lære at flyve med drageren samtidig med at du lærer at stå på og styrer brættet. 

Denne oplevelse er oplagt at prøve, hvis du ønsker at komme i gang med kitesurfing eller hvis du blot ønsker at få en anderledes oplevelse med en masse action. Gavekortet inkluderer foruden praktisk undervisning på vandet, teori, træning med trainerkite på land og sikkerhedsgennemgang. Eneste forudsætning for at prøve denne oplevelse er, at du kan svømme og ikke vejer mere end 75 kg. 

Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Viser i alt 1 fantastisk partner

KB-KITE

Brøndby

godt at vide

Varighed:
2 timer
Inklusive:
Lån af alt udstyr.
Gyldig for:
1 person.
Vigtig info:
Man må ikke være påvirket af alkohol eller andre rusmidler.Der tages forbehold for vind og vejr.Sæsonen er fra midt april til slut oktober.Man skal kunne svømme.Maks. vægt: 75 kg.Alle instruktører er certificeret igennem Dansk Sejlunion og IKO, som er højeste standard for certificering.

Tidligere anmeldelser

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 699,-
kr.149
Tandem Kitesurfing
Total: 699,- Total: