Tag på polareventyr

Tag på polareventyr

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 9.560,-
kr.149
Tag på polareventyr
Total: 9.560,- Total:
Payment icons
Tag på polareventyr

Oplev de to bedste ting i livet: Kør din egen hundeslæde gennem skoven og tilbring natten i et opvarmet tipi.

 

Efter en hel dag på slæden kommer vi frem til vores camp, og nu skal vi først rigtigt på arbejde. Vi skal tage hånd om hundene, de skal have selerne af og gøres klar til natten. Vi skal også lave bål så vi får varme i teltene og så står den på aftensmad. Der er hverken strøm eller rindende vand i campen, og det betyder dyb stilhed i den kulsorte nat.

 

Vi mødes ved kennelen kl. 9. Her låner I varme heldragter og støvler. Sammen gennemgår vi udstyret og tjekker om vi har alt det nødvendige med. Vi begynder med en sikkerhedsgennemgang inden vi slipper hundene ud, sætter selerne på dem og spænder dem for slæden. Og så derudaf! Hundene iler afsted og eventyret kan begynde.

 

Vi tilbereder vores frokost over åben ild hvor vi kan komme til det, og om eftermiddagen kommer vi frem til campen. Når vi har ordnet vores gøremål og middagen ligger godt i maven, har I lidt tid på egen hånd. Så måske skal sneskoene ud og luftes på en lille gåtur? Du kan også drikke en kop kaffe eller bare ligge på et rensdyrskind i sneen og nyde synet af nordlyset.

 

Vi tilbringer natten i en opvarmet tipi, her sover vi på rensdyrskind i varme soveposer – og der er selvfølgelig brænde nok til at holde os varme hele natten.

 

Om morgenen starter vi med at fodre hundene så de kan nå at hvile sig og fordøje maden, inden de skal på arbejde igen. Så skal vi selv ha morgenmad og pakke vores ting sammen. Vi bruger hele dagen på slæden og spiser igen frokost udenfor på en af de smukke pladser, vi passerer. Om eftermiddagen er vi igen hjemme i kennelen, hvor vi tager seler af hundene og slipper dem løs igen. Og så er eventyret ovre for denne gang.

 

Denne tur kræver, at du er i god fysisk form.

2 dage og 1 nat
Vinterstøvler, varm heldragt, sovepose, pandelampe samt mad er inkluderet i prisen
For 2 personer der vil have et eventyr for livet
Transport til og fra kennelsen, samt hue og vanter er ikke inkluderet i prisen Temperaturer fra +5 til -40 grader. Vi er ude hele tiden Ingen elektricitet eller rindende vand i campen Udendørs toiletforhold Denne tur kræver en god fysisk form

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Print-selv Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes