Lagerstatus: På lager

149,00
Midlertidig udgået produkt
Payment icons
Tæt på det tasmanske pungdyr

Kom bag kulissen i ZOO og oplev de australske dyr

Tæt på det tasmanske pungdyr

Om Tæt på det tasmanske pungdyr

Gør noget ekstra ud af dit besøg i Zoologisk Have i København med denne oplevelse. Her kommer du med en dyrepasser ud i ZOO’s tasmanske område og oplever de mærkværdige dyre fra denne del af verden, helt tæt på. Få et unikt indblik i det daglige arbejde med tasmanske pungdjævle, kæmpekænguruer, wallabies og vombatter.

Foruden en masse lærerige historier om disse dyr, får du også mulighed for at fodre dem. Efter denne fantastiske og lærerige oplevelse, har du mulighed for at gå rundt i haven på egen hånd og opleve alle de mange andre dyr i ZOO.

godt at vide

Varighed:
1,25 timer
Inklusive:
Entré til ZOO og guidet tur med dyrepasse i det tasmanske område
Gyldig for:
1
Vigtig info:
Gavekortet skal bruges som betaling for oplevelsen her: https://www.zoo.dk/da/oplevelser/taet-paa-dyrene/taet-paa-de-tasmanske-pungdyr/ Gavekortets gyldighed er 2 år, og det vil kunne ombyttes på godream.dk i 2 år fra købsdato

Tidligere anmeldelser

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment