Tæt på det tasmanske pungdyr

Kom bag kulissen i ZOO og oplev de australske dyr

Tæt på det tasmanske pungdyr

Lagerstatus: På lager

149,00
Midlertidig udgået produkt
Payment icons
Tæt på det tasmanske pungdyr

Gør noget ekstra ud af dit besøg i Zoologisk Have i København med denne oplevelse. Her kommer du med en dyrepasser ud i ZOO’s tasmanske område og oplever de mærkværdige dyre fra denne del af verden, helt tæt på. Få et unikt indblik i det daglige arbejde med tasmanske pungdjævle, kæmpekænguruer, wallabies og vombatter.

Foruden en masse lærerige historier om disse dyr, får du også mulighed for at fodre dem. Efter denne fantastiske og lærerige oplevelse, har du mulighed for at gå rundt i haven på egen hånd og opleve alle de mange andre dyr i ZOO.

1,25 timer
Entré til ZOO og guidet tur med dyrepasse i det tasmanske område
1
Gavekortet skal bruges som betaling for oplevelsen her: https://www.zoo.dk/da/oplevelser/taet-paa-dyrene/taet-paa-de-tasmanske-pungdyr/ Gavekortets gyldighed er 2 år, og det vil kunne ombyttes på godream.dk i 2 år fra købsdato

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Print-selv Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes