+2 millioner har prøvet vores oplevelser

Sydsverige på mountainbike

To dage i flot natur og masser af udfordringer

Om Sydsverige på mountainbike

Fantastisk 2 dages tur på mountainbike til Sverige i skøn svensk natur. Denne tur byder på spændende terræn med ruter for både nybegyndere og let øvede. Undervejs vil en øvet instruktør give undervisning i teknik mm., og der vil være masser af plads til hygge og snak omkring bålet om aftenen.

I Blekinge - kun to timers kørsel fra København - findes det perfekte terræn for en pragtfuld weekend på mountainbike.
Den smukke svenske natur byder her på både venlige skovveje- og stier og krævende singletracks med knudrede rødder og lange bakker, der sætter fysik og teknik på prøve.

Turen henvender sig til både let øvede og nybegyndere, der er i nogenlunde form, da der køres mellem 40-60 km per dag. Ruterne vil være tilpasset den enkeltes niveau. En topprofessionel mountainbikeinstruktør vil undervejs give undervisning omkring "singletrack", teknik på op- og nedkørsler, svingteknik på forskelligt underlag og "hårnålesving", passage af rødder, stammer, sten mm., og hvis du har mod på det, vil du også få lov til at prøve mindre hop. Du vil selvfølgelig også få instruktion og hjælp til at indstille cyklen helt korrekt.

Efter alle dagens udfordringer i den svenske idyl, vender I tilbage til mountainbike kursuscentret. Her tilbereder I aftensmad og hygger om bålet eller i hottoppen, inden de mørbankede kroppe kryber til ro i teltene, for at komme op på sadlen igen næste dag.

Hvis du er friluftsmenneske, er oplevelsen perfekt til dig selv. Eller giv en naturoplevelse til Sverige som gave på gavekort.

Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Viser i alt 1 fantastisk partner

FarOut ApS

Charlottenlund

godt at vide

Varighed:
Lørdag kl. 9.30 - søndag kl. 16.00(Det er muligt at møde ind fredag aften fra ca. kl. 22)
Inklusive:
* Kørsel i meget velegnede MTB områder* Hovedmåltider fra lørdag morgen til søndag frokost (mellemmåltider skal medbringes)* Drikkevarer (kaffe, te, saftevand)* Undervisning og instruktion ved professionel MBK instruktør* Erfaren guide, der viser vej på ruten
Gyldig for:
Alle med hang til skøn terrænkørsel i det friAlder: Min. 14 årFysik: Oplevelsen kræver fuld førlighedOgså for nybegyndere, men kræver nogenlunde form
Vigtig info:
Forsikring: Udbyder har dækkende erhvervsansvarsforsikringOvernatning foregår ved MTB kursuscenter i eget medbragte teltHar du ikke et telt, kan du leje et på stedet for 50,- krMedbring også telt, sovepose, underlag, varmt tøj og evt. yderligere drikkevarerMedbring evt. egne klikpedaler og skoPrisen er eksklusiv transport til kursuscenteret i Blekinge

Tidligere anmeldelser

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
Total: 1.145,-
kr.149
Sydsverige på mountainbike
Total: 1.145,- Total:
bottom: 140,