Sushikok 2 Go - 8 personer
Velsmagende forkælelse med en sushikok for en aften
Sushikok 2 Go - 8 personer

Er du til sushi? Så har du her den ultimative mulighed for forkælelse. Sæt dig med benene oppe hjemme i din egen stue og lad din personlige sushikok forkæle dig.

Han er din og kun til for dig en hel aften. Efter dit mindste vink eller ønske laver han straks lige præcis det, du bedst kan lide, og servere det lige for næsen af dig. 

Inviterer du vennerne over, laver din sushikok naturligvis også en menu til dem. 

Du kan også vælge at lade din sushikok bestemme menuen - en såkaldt Omakase Onegaishimasu menu. Oversat til engelsk betyder det faktisk "entrust". Med andre ord betror man kokken, at han sammensætter det bedste af det bedste til lige netop dig. En sublim sushi smagsoplevelse venter på dig, hvis du tør stole på kokkens valg. 

Han bestræber sig på at arbejde med og servere de bedste råvarer fra hele verden, så du og dine gæster får den bedste mulighed for at komme ud i alle verdenshjørnerne af smagsoplevelser.

Ha en god aften...

En aften - til du er godt mæt
Sushi serveret med benene oppe hjemme hos dig selv
Dig selv og dine venner - Prisen er for op til 8 personer inkl. startgebyr
Startgebyr kr. 2000,-

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 1487

149,00
Midlertidig udgået produkt