Sushi-skole

Professionel sushikok underviser i at lave sushi

Sushi-skole

Lagerstatus: På lager

149,00
Midlertidig udgået produkt
Payment icons
Sushi-skole

Er du vild med sushi? Nu kan du lære at lave din egen sushi, og bagefter kan du nyde det overordentlige, lækre måltid, du selv har kreeret.

En ægte sushikok står klar til at give dig professionel indsigt i den ikke helt så lette kunst at lave sushi. Få fingerfærdighederne til at rulle dine egne makiruller på bambusmåtte, sammensæt dine nigirier, som du allerbedst kan lide dem og hør hemmeligheden bag de gode, sunde ingredienser.

Sushi er en traditionel japansk ret, der normalt består af rå fisk og ris tilført riseddike sat sammen med friske og spændende råvarer som f.eks. tang, avocado, agurk eller andet. Mulighederne er næsten uendelige.

Når du har fremstillet din sushi, får du lov til at stille kokken spørgsmål, og til sidst skal lækkerierne bare spises.

Japansk madkunst, når det er allerbedst!

Ca. 3 timer
Sushikursus for begyndere med undervisning i både praktiske og teoretiske færdigheder omkring sushi. Du får lov til at spise et dejligt måltid af din egen sushi.
1 person - enhver fan af sushi
Kursets afholdes af erfaren og professionel sushikok på hold af op til 30 personer.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Print-selv Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Tidligere anmeldelser

Henning
Det var en god oplevelse.
Clemens
Super godt kursus med en utrolig engageret og fantastisk sushi kok. Helt sikkert noget der skal gøres igen. Det ville være super med et kursus for dem derhar prøvet det før, hvor sværhedsgraden er højere.
Lene
Jeg har været på Sushi kursus i Kbh. En rigtig god oplevelse. Meget lærerig og inspirerende. Kan på det varmeste anbefales!!!