Sushi for 2

Sushimenu for 2 personer

Sushi for 2

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 499,-
kr.149
Sushi for 2
Total: 499,- Total:
Dit gavekort er gyldigt indtil: 18-03-2021
Payment icons
Sushi for 2

Menuen står klar. På stribe. Rullet i tang, minimalistisk pyntet og fuld af smag. Væk dine smagsløg – med smuk, frisklavet sushi fra det traditionelle japanske køkken.

 

Sushi tilberedes altid af helt friske råvarer med masser af smag. Ikke alene smager sushi godt – det er også en æstetisk spiseoplevelse. Derfor er denne sushimiddag for to en anderledes middagsoplevelse med forkælelse for både øjne og smagsløg.

 

Vælg mellem flere forskellige sushirestauranter i hele landet, alle udvalgt efter deres høje kvalitet og fokus på at give gæsterne en helt særlig oplevelse. Menuen varierer fra sted til sted, men vil alle steder være af samme gode standard og indeholde for eksempel nigiri, uramaki og futokami. Bemærk at nogle steder kun tilbyder takeaway, mens der andre steder er mulighed for at spise på restauranten.

 

Velbekomme!

Den tid I er om at nyde jeres sushi
Sushimenu for 2 personer På enkelte restauranter indeholder oplevelsen også 1 glas vin pr person
2 personer
Sushimenuen varierer fra restaurant til restaurant Det varierer fra restaurant til restaurant om gavekortet kan benyttes hverdage og/eller weekend

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Print-selv Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Tidligere anmeldelser

Michael Colberg
Var på restaurant Susu på Nørrebro for at nyde en forhåbentlig god middag inden Coldplay koncert i parken. Da vi bestilte bord spurgte vi om hvad menuen var - det kunne de ikke svare på - det var nok noget med at vælge fra menuen når vi kom. Da vi ringende for at ændre tidspunktet spurgte vi igen hvad vi kunne forvente at få at spise. Nu var svaret et blandet udvalgt af sushi og forskellige sticks. Da vi kommer til restauranten og bestiller er der meget venlig service og stedet virker hyggeligt. Vi får serveret 2 forskellige ruller (i alt 16 stk), 6 forskellige nigiri og en rice paper roll. Rigtig dejlig mad, men bestemt ikke noget der ligner mad for 500 kr. og ingen sticks som vi var blevet fortalt pr. telefon. Da vi betaler for vores drikkevarer bliver vi spurgt om maden var god - og ja maden var faktisk rigtig god. Men samtidig gør jeg opmærksom på, at vi ikke synes at der var mad for 500 kr, samt at de ikke leverede hvad de lovede. Svaret var at der var sushi for 500 kr iflg. deres menukort. Det var der muligvis også hvis man køber det som enkelte stk., men det er nu normalt ikke sådan man prissætter en menu (medmindre man er ude på at narre kunderne). Der er på deres lækre menukort andre menuer som var markant større og som koster under 500 kr...
Tina
Min kæreste og jeg tog på karma sushi i kbh og vi ringe og bestilte bord og spurgte til menuen. Vi fik af vide at det var en menu for to som de havde som indeholdte lidt forskelligt og det var jo fint med os. Da vi så kommer derind får vi vores bord og får så afvide at gavekortet gælder for 500kr og så kunne vi bare vælge hvad vi ville.. det lød jo fint, indtil vi åbner kortet og ser at prisen for en alm indside-out rulle koster 200kr så vi ville få 8 stk sushi hver.. det synes jeg virkelig er meget meget dårlig fra oplevelsesgaver's side da det jo på ingen måde dækker det som der gavekortet lover nemlig sushi til to! Vi besluttede os for at blive og få en god aften men måtte selv smide 500kr oveni for at det dækkede mad til to! det skal så siges at maden var virkelig god og sushien var af meget høj standard, og servicen var i top. Men et gavekort til to var det på ingen måde.
Christian
"Sushi for 2" Vi fik den bedste gang sushi hos Karma Sushi, Banegårdsgade i Århus. Menuen bestod af: 1 x Karma stor boks, 1 x Karma Crunch, 1 x Soya Mandler og avocado creme og 2 x Øl
Jesper Torndrup
Vi havde den bedste oplevelse på Karma Sushi i Århus. Meget for pengene og en utrolig god smagsoplevelse.
Mia og Uffe
Anmeldelse af Karma sushi, Frederikshavn: En rigtig god totaloplevelse der bestemt er 5 stjerner værd. Maden var delikat, og der var kræset for detaljen. Hvert eneste stykke sushi var en oplevelse for sig, og samtidigt var der en god sammenhæng i menuen, som havde en passende størrelse. God betjening og hyggelige lokaler!
Julie
Jeg var på Karma Sushi i Købehavn, og vi fik 30 stykker lækker sushi, vi begge blev mætte efter omkring 14 stykker, så det var meget passende. Jeg synes også det var i rigtige hyggelige omgivelser og sød betjening:) Og man fik også drikkevarer med. Men jeg valgte deres Karma vand det er ret specielt men ret nice slags vand :)
Aleksandra Henning
Jeg var på Cracy Sushi i Næstved og spise sammen med min kæreste. Sushien var rigtig lækker, men vi ville gerne smage noget med rispapir om. Da vi kommer op i baren siger tjeneren at kokken skal til at lave det til os, men her er vi trætte af at vente så vi går. Lyden på restauranten? var rigtig dårlig og meget høj. Spurgte om Vi kunne vælge running sushi ved mer betaling, men dette kunne på ingen måde lade sig gøre.