SUP Team Race

Er du klar til at samle tropperne og lave et konkurrencevindende team? Så er SUP Race lige noget for dig. SUP Race kombinerer alt det fede fra Stand Up Paddle og samler dit hold på et stort Race Board. Dette er den perfekte teambuildings aktivitet til din virksomhed, din polterabend, eller bare din vennegruppe der er klar på en aktiv udfordring. tea

Denne aktivitet varer 1,5 timer. Der vil være 2 top professionelle instruktører til rådighed til minimum 8 personer og op efter. Basale teknikker vil blive gennemgået, teams af 4-8 personer bliver dannet, og så bliver der ellers skudt en lille turnering i gang! Vi garanterer masser af sjov og ballade og forhåbentligt også vådt hår! Vi arrangerer SUP Race kurser for grupper af 8 og helt op til 32 personer. 

1,5 timer.
Lån af alt udstyr.
8 - 32 personer.
Man må ikke være påvirket af alkohol eller andre rusmidler.Der tages forbehold for vind og vejr.Sæsonen er fra midt april til slut oktober.Vær opmærksom på at prisen varierer alt efter hvilken udbyder du vælger.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 3633

149,00
SUP Team Race
3.995,-
kr.149
3.995,-