Kursus i SUP-surfing
Lær en klassisk hawaiiansk måde at surfe på

Et kursus i SUP-surfing – kort for Stand Up Paddle-surfing. Kort fortalt går det ud på at man står op på surfbrættet og padler sig frem.

SUP-surf var populært i 1960’erne, og har fået en renæssance de seneste år – og nu har du muligheden for at prøve det. Få en superfed dag på vandet med glade mennesker, og kom hjem veltilfreds og med en god fornemmelse af fornyet energi og balance.

Du får undervisning af en professionel og certificeret instruktør, som selv har mange års erfaring på boardet og er meget passioneret omkring sporten. Der lægges vægt på sikkerhed, og tages udgangspunkt i din nuværende kunnen og dine eventuelle ønsker om fremskridt. Du starter med at få en gennemgang af udstyret og vejrforhold, balance og stå-teknikker. Bagefter skal du på vandet og prøve det hele af.

Kurset er for dig, som i forvejen er sporty og gerne vil hurtigt i gang.

 

OBS vær opmærksom på at prisen varierer alt efter hvilken udbyder du vælger!

I alt 4 lokationer

Boardsports APS

KBH S

Cold Hawaii Surf Camp and School

Klitmøller, Thisted

Copenhagen Surf school

København

Roskilde Kajakpolo

Roskilde
2 timer.
Lån af alt udstyr.
1 person.
Man må ikke være påvirket af alkohol eller andre rusmidler.Der tages forbehold for vind og vejr.Sæsonen er fra midt april til slut oktober.Vær opmærksom på at prisen varierer alt efter hvilken udbyder du vælger

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 2478

149,00
Kursus i SUP-surfing
349,-
kr.149
349,-