Studentergave 2020 - til ham & hende

Få inspiration til den perfekte studentergave her. 

Det er et stort øjeblik, når huen sættes på den nyudklækkede students hoved. Det er kulminationen af flere års slid og starten på en ny epoke i det unge menneskes liv.

Milepælen fejres typisk med et studentergilde, der indeholder spandevis af spiritus og en sand gaveregn. Spørgsmålet er, hvad man giver et ungt menneske nu til dags? Hvad, synes de unge, er bred ymer, knæhøj karse eller i deres jargon ’top nice’?

Vi er sikre på, at alle studenter vil give os ret i, at gode oplevelser er ’super nice’. Så hvad med at give studenten én på opleveren? Hvad med at give en oplevelse for livet? Det fortjener studenten vidst nok efter at have haft snuden dybt begravet i studiebøgerne ’alle’ disse år. Vi er i hvert fald sikre på, at studenten selv mener, at det har været ualmindelig hårdt ;)

Hvad end du mener, at studenten trænger til et eventyr med rejserouletten, afslapning med en skøn massage, vind i håret med en tur i Ferrari eller noget helt fjerde, så finder du studentergaven på godream.dk.

Vi har over 300 oplevelsesgaver, så der er nok at vælge iblandt. Mangler du lidt inspiration, så har vi nedenfor udvalgt de mest oplagte studentergaver.

Rammer du ikke helt plet, så kan studenten bytte oplevelsen gratis.

63 Oplevelser

Find den perfekte gave til studenten som netop har overstået den sidste eksamen. Vælg en sjov og spændende oplevelse til studenten blandt vores mange forslag til studentergaver. Du kan også søge blandt vores andre oplvelser, hvis du ikke finder den rigtige gave til studenten på denne side. Husk - vores gavekort kan byttes til en anden oplevelse i alle de 2 år, som gavekortet er gyldigt.


Hvad giver man i studentergave til ham?

Er du på udkig efter en studentergave til en ung mand? Så har vi en masse idéer som du finde inspiration i. Lad ham fejre, at han er blevet student med en god bid mad. Vi har adskillige oplevelser, hvor han kan komme ud at spise. Vi tilbyder oplevelser med mad og drikke, lige fra lækker gourmet til en tur i pølsevognen. Er han mere type, der elsker øl, kan en tur til ølsmagning være en god idé. Så kan han også få lov til at smage noget andet end almindelige ølmærker.

Du kan også lade ham være en rigtig drengerøv og giv ham et gavekort til at køre sportsvogn. Her kan han komme ud og testkøre de mest populære bilmærker i verden som Ferrari, Lamborghini og Porsche. Er han mere type, der elsker højder, har vi også både faldskærmsspring eller bungy jump, som uden tvivl er oplevelser han sent vil glemme. Som du kan se har vi masser af idéer til, hvilken studentergave, der passer til ham.


Hvad giver man i studentergave til hende?

Men hvad hvis studenten er en ung kvinde, og du vil give hende den perfekte studentergave?

Mange af de ovenstående oplevelser vil selvfølgelig være en god ide til studentergave til hende også. Men hos GO DREAM finder du også en lang række gavekort der især er populære blandt kvinder. Her kan du passende tænke på oplevelser, hvor hun enten kan opleve noget sammen med andre eller hvor hun kan forkæle sig selv. Du kan vælge blandt flere forskellige wellness gavekort. Desuden har vi masser af gavekort, hvor hun kan få en lækker omgang sushi eller en hyggelig brunch sammen med hendes kæreste eller en god veninde.

En anden idé kunne være at forkæle hende efter alt stress og jag, hun har skulle igennem med studiet. Nu er det overstået, og det kunne passende fejres med en afslappende rejse eller ophold eller forlænget weekend.

Hun er en aktiv type, så kan du også tænke på lidt anderledes studentergave, såsom at prøve bodyflight i en vindtunnel eller komme ud og få en oplevelse i luftballon.

Vi er ret sikker på, at du kan finde den perfekte studentergave blandt vores idéer her på siden. Hvis ikke du finder den i denne kategori, er du velkommen til at se alle vores mere end 300 oplevelser igennem på forsiden.


Studentergave til kæresten

Er din kæreste eller du selv blevet student i år, så er en oplevelse den oplagte studentergaver, hvor I kan fejre endelig at være færdige med eksamenerne. Der er masser af oplevelser der er perfekte til par. Det kan være en hyggelig middag med et restaurant gavekort, en tur i Tivoli eller måske en dejlig naturoplevelse. Mulighederne er mange, så det er bare at vælge den helt rigtige oplevelse, så du og din kæreste kan give jer selv den fantastisk studentergave.