St. Binderup Kro

Års

St. Binderup Kro er en hyggelig traditionel kro med en historie der kan føres helt tilbage til 1617. De gamle traditioner og kulturen er bevaret i denne smukke og historiske kro, der i 1749 blev kongelig privilegeret. Det er nærmest som at gå ind i en anden tid, når man går rundt i de gamle stuer og lytter til bornholmeruret der tikker. På trods af sin alder er hotelstandarden dog helt i top på grund af til- og ombygninger som også har gjort kroen til én af Danmarks mest autentiske kroer med sin helt egen stemning. 
Ligesom selve kroen, så holder restauranten også de gamle dyder i hævd. I den fine restaurant serveres der både lækker traditionel dansk kromad og mere internationale retter. Så der er god mad for enhver smag. Kroen er desuden også kendt for sin hjemmelavede kryddersnaps. 
Fra kroens hyggelige lokaler er der adgang til et terrasseområde med udsigt til en dejlig stor have. Værelserne ligger enten i kroens hovedbygning eller i et at de tilliggende annekser der alle har stråtag. Så nyd et dejligt ophold og lækker middag på St. Binderup Kro og hør kromanden fortælle om stedets historie. 
  • Møllegårdsvej 7,
    9600 Års
  • 9865 8333