Spy Academy
Et kursus i at være hemmelig agent

Oplev den glamourøse verden af international spionage med denne fantastiske dag, hvor du er hemmelig agent i MI6s hjemland.

Efter en briefing af dagens program, skal du på skydebanen og lære nogle af en top agents grundlæggende færdigheder med automatpistoler og sniper rifler.

Herefter går turen til øksekastning (for guds skyld prøv ikke dette derhjemme), unarmed combat, overvågning med kamera, bugs og lytteudstyr.

Sidst men bestemt ikke mindst kommer kørebanen. Du skal nu mestre u-turns og andre helt vilde manøvrer, og når dette sidder i skabet, får du mulighed for at køre og skyde samtidig.

Instruktørerne, som alle er ex overvågningsagenter, vil gøre alt for, at det bliver den vildeste dag i dit liv! Tør du?

Ca. 6 timer
Instruktion af sikkerhedseksperter Ubevæbnet kamptræning Overvågningsteknikker (kamera og lytteudstyr) Våbentræning Undvigemanøvrer, u-turns, håndbremsevendinger, etc. Anti-bagholdsangreb Skydning fra kørende bil
Alle drengerøve
- Alder: Fra 18 år- Gyldigt kørekort- Ansvarsfraskrivelse skal udfyldes- Rejseomkostninger er ikke inkluderet i prisen

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 1603

149,00
Midlertidig udgået produkt