Spring faldskærm
Mod jorden med næsten 200 kilometer i timen

Prøv et faldskærmsspring fra Odense Lufthavn, Herning Lufthavn, Aarhus lufthavn ved Tirstrup, Vamdrup eller Viborg Flyveplads.

At springe faldskærm er en fantastisk oplevelse, der ikke kan sidestilles med særlig meget andet. Faldskærmsudspring er både en ekstremsport og en naturoplevelse, og måske derfor fuldstændig fantastisk og uforglemmeligt. 

Som førstegangsspringer kan du vælge et solospring inklusiv et kursus i faldskærmsudspring. Når du vælger solospring, bliver du efter et begynderkursus fløjet 1000 meter op i luften med en pakket faldskærm på ryggen.

Ved 1000 meters højde giver du slip og springer selv ud af flyet. Under flyet er en line fastmonteret, som automatisk åbner din faldskærm, så sikkerheden er i top - også ved førstegangsspring.

Derefter styrer du selv skærmen ned til jorden og lander sikkert, mens du nyder den uforglemmelige udsigt.

Vi lover dig en helt fantastisk oplevelse med masser af adrenalin.

Giv et gavekort til et kursus i faldskærmsudspring til en god ven, kæresten, din mand eller kone, som kan se frem til en oplevelse for livet. 

I alt 6 lokationer

Dropzone Denmark

Herning

Center Jump

Odense

Faldskærmsklubben DFC

Tureby

Kolding Faldskærmsklub

Vamdrup

Skydive Viborg

Viborg

Aarhus Faldskærms Club

Aarhus C
For Odense: Teori 2 aftner + 1 dag efterfølgende til spring. Teori planlægges efter behov. og spring udføres når du som kursist har tid til dette. For Herning:Teori fredag aften fra kl. 17-22Spring lørdag formiddag/eftermiddagFor Aarhus:2 hverdagsaftener fra kl. 18-22 og derefter spring i weekendFor Vamdrup:Kursus starter fredag aften med teori fra 18.30 til ca. 22.Lørdag morgen er der afsluttende teori + praktiske øvelser og derefter starter spring ca. kl. 11For Viborg:Fredag, Teori fra kl.18-22Lørdag, praktisk træning og spring
Begynderkursus, praktiske øvelser og spring og 3 måneder - 1 års medlemskab af faldskærmsklubben Udlån af dragt samt udstyr til springet er inklusiv i prisen
Oplevelsen er individuel, men kan også arrangeres for grupper
Spring er på egen risiko og personskadeforsikring skal tegnes separatVÆGT: max. 100 kg.*110 kg i Herning og OdenseFORBEHOLD: Forbehold for vejr og teknikDer er absolut nul-tolerance mht. alkohol før springet - både for deltager og gæster

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

<b>Vi leverer desværre ikke gavekort i kuvert i øjeblikket.</b>

ID 1519

149,00
Spring faldskærm
1.995,-
kr.149
1.995,-