• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

Spring faldskærm

Mod jorden med næsten 300 kilometer i timen

Spring faldskærm

Lagerstatus: På lager

1.950,-
Vælg sted

* Påkrævede felter

Total: 1.950,-
kr.1.950
Spring faldskærm
Total: 1.950,- Pris
Anmeldelse

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

Spring faldskærm

Prøv et faldskærmsspring fra Odense Lufthavn, Herning Lufthavn, Aarhus lufthavn ved Tirstrup, Vamdrup, Viborg Flyveplads eller Turebyholm flyveplads.

At springe faldskærm er en fantastisk oplevelse, der ikke kan sidestilles med særlig meget andet. Faldskærmsspring er både en ekstremsport og en naturoplevelse, og måske derfor fuldstændig fantastisk og uforglemmeligt. 

Som førstegangsspringer kan du vælge et solospring inklusiv et kursus i faldskærmsspring. Når du vælger solospring, bliver du efter et begynderkursus fløjet 1000 meter op i luften med en pakket faldskærm på ryggen.

Ved 1000 meters højde giver du slip og springer selv ud af flyet. Under flyet er en line fastmonteret, som automatisk åbner din faldskærm, så sikkerheden er i top - også ved førstegangsspring.

Derefter styrer du selv skærmen ned til jorden og lander sikkert, mens du nyder den uforglemmelige udsigt.

Vi lover dig en helt fantastisk oplevelse med masser af adrenalin.

Giv et gavekort til et kursus i faldskærms spring til en god ven, kæresten, din mand eller kone, som kan se frem til en oplevelse for livet. 

For Odense: Teori 2 hverdagsaftener (tirsdag og fredag), spring hele den efterfølgende weekend. For Herning: Teori fredag aften fra kl. 17-22 Spring lørdag formiddag/eftermiddag For Aarhus: 2 hverdagsaftener fra kl. 18-22 og derefter spring i weekend For Vamdrup: Kursus starter fredag aften med teori fra 18.30 til ca. 22. Lørdag morgen er der afsluttende teori + praktiske øvelser og derefter starter spring ca. kl. 11 For Viborg: Fredag, Teori fra kl.18-22 Lørdag, praktisk træning og spring For Tureby: Teori en hverdags aften Praktik og spring søndagen efter
Begynderkursus, praktiske øvelser og spring og 3 måneder - 1 års medlemskab af faldskærmsklubben Udlån af dragt samt udstyr til springet er inklusiv i prisen
Oplevelsen er individuel, men kan også arrangeres for grupper
Spring er på egen risiko og personskadeforsikring skal tegnes separat VÆGT: max. 100 kg. *110 kg i Herning FORBEHOLD: Forbehold for vejr og teknik Der er absolut nul-tolerance mht. alkohol før springet - både for deltager og gæster
Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Vi pakker pænt ind

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

E-Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Emballage

GAVEÆSKE

Er du mere til det enkelte look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Del din oplevelse

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Personlig informationLuk