+2 millioner har prøvet vores oplevelser

Spring faldskærm

Mod jorden med næsten 200 kilometer i timen

Om Spring faldskærm

Prøv et faldskærmsspring fra Odense Lufthavn, Herning Lufthavn, Aarhus lufthavn ved Tirstrup, Vamdrup eller Viborg Flyveplads.

At springe faldskærm er en fantastisk oplevelse, der ikke kan sidestilles med særlig meget andet. Faldskærmsudspring er både en ekstremsport og en naturoplevelse, og måske derfor fuldstændig fantastisk og uforglemmeligt. 

Som førstegangsspringer kan du vælge et solospring inklusiv et kursus i faldskærmsudspring. Når du vælger solospring, bliver du efter et begynderkursus fløjet 1000 meter op i luften med en pakket faldskærm på ryggen.

Ved 1000 meters højde giver du slip og springer selv ud af flyet. Under flyet er en line fastmonteret, som automatisk åbner din faldskærm, så sikkerheden er i top - også ved førstegangsspring.

Derefter styrer du selv skærmen ned til jorden og lander sikkert, mens du nyder den uforglemmelige udsigt.

Vi lover dig en helt fantastisk oplevelse med masser af adrenalin.

Giv et gavekort til et kursus i faldskærmsudspring til en god ven, kæresten, din mand eller kone, som kan se frem til en oplevelse for livet. 

Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Viser i alt 6 fantastiske partnere

Dropzone Denmark

Herning

Center Jump

Odense

Faldskærmsklubben DFC

Tureby

Skydive 2000

Vamdrup

Skydive Viborg

Viborg

Aarhus Faldskærms Club

Aarhus C

godt at vide

Varighed:
For Odense: Teori 2 aftner + 1 dag efterfølgende til spring. Teori planlægges efter behov. og spring udføres når du som kursist har tid til dette. For Herning:Teori fredag aften fra kl. 17-22Spring lørdag formiddag/eftermiddagFor Aarhus:2 hverdagsaftener fra kl. 18-22 og derefter spring i weekendFor Vamdrup:Kursus starter fredag aften med teori fra 18.30 til ca. 22.Lørdag morgen er der afsluttende teori + praktiske øvelser og derefter starter spring ca. kl. 11For Viborg:Fredag, Teori fra kl.18-22Lørdag, praktisk træning og spring
Inklusive:
Begynderkursus, praktiske øvelser og spring og 3 måneder - 1 års medlemskab af faldskærmsklubben Udlån af dragt samt udstyr til springet er inklusiv i prisen
Gyldig for:
Oplevelsen er individuel, men kan også arrangeres for grupper
Vigtig info:
Spring er på egen risiko og personskadeforsikring skal tegnes separatVÆGT: max. 100 kg.*110 kg i Herning og OdenseFORBEHOLD: Forbehold for vejr og teknikDer er absolut nul-tolerance mht. alkohol før springet - både for deltager og gæster

Tidligere anmeldelser

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
Total: 1.995,-
kr.149
Spring faldskærm
Total: 1.995,- Total:
bottom: 140,