Vilkår & betingelser

Generelle oplysninger 

  

GO DREAM ApS

CVR-nr. 29 44 20 37

Sortedam Dossering 55

2100 København Ø

Email: info@GoDream.com

Telefonnummer: +45 88 77 64 00                                            

 

BESTILLING

På GO DREAM/Oplevelsesgaver.dk kan du købe gavekort til oplevelser. Oplevelsen tilbydes i form af et gavekort i en lækker æske, som er spændende at pakke op, eller du kan få gavekortet tilsendt via e-mail som e-gavekort kort tid efter din bestilling.

GO DREAM Gavekortet er et Multi Purpose gavekort og kan bruges i alle de lande, GO DREAM er repræsenteret i. Et Multi Purpose gavekort er et gavekort, der kan bruges i lande med forskellig momssats.

Vær opmærksom på at aftaleparten skifter fra GO DREAM til den valgte partner i booking-øjeblikket.

 

LEVERING

Du vælger ønsket levering i betalingsforløbet. Vi sender gaveæsken til nærmeste pakkeshop med GLS. Hvis du bestiller inden kl. 14.00 på hverdage, sender vi oplevelsesgaven samme dag, som vi modtager din ordre, og så går der normalt 1-3 hverdage, inden du modtager gaveæsken. Bestillinger foretaget på weekend- eller helligdage vil blive afsendt på førstkommende hverdag. Vi er desværre ikke herrer over GLS, og der er ingen garanti for, at gaveæsken er nået frem næste hverdag. Du kan altid få tilsendt et link til e-gavekort via mail efter at din betaling er godkendt. Ved køb af oplevelse til dig selv vil du modtage din billet på mail.

 

PRISER

Alle priser på GO DREAM/Oplevelsesgaver.dk er som hovedregel den samme, uanset om du køber oplevelsen på GO DREAM/Oplevelsesgaver.dk eller direkte hos vores samarbejdspartnere. Dog kan der ved udenlandske oplevelser være tillagt et administrationsgebyr. Gavekort er ikke momsbelagt. Alle andre priser er inklusive moms. Du modtager automatisk en ordrebekræftelse via e-mail. Du kan også sende en e-mail med dit gavekort ID-nummer til info@GoDream.com, så sender vi dig en kopi af ordrebekræftelsen eller fakturaen.

 

RABATTER

 

Rabatter kan ikke benyttes i forbindelse med Tivoli- og biografprodukter, samt i kombination med andre tilbud eller betaling med gavekort.

 

LEVERINGSGEBYR

Det koster ikke ekstra at købe oplevelser gennem GO DREAM/Oplevelsesgaver.dk. I Danmark betaler du fra 29 kr. i porto for at få dit oplevelsesgavekort pakket ind i en gaveæske og sendt direkte til din dør. Vælger du e-gavekort, er der intet leveringsgebyr. Køb over 499 kr. kan blive sendt gratis hjem til dig eller gavekortmodtageren.

 

GAVEKORTETS GYLDIGHED

Gavekort fra GO DREAM/Oplevelsesgaver.dk købt efter d. 1. oktober 2020 er gyldige i 3 år og 3 måneder fra købsdato med undtagelse af vores biografoplevelser, som er gyldige i 1 år + 1 år efter indløsning. Er gavekortet købt før d. 1. oktober 2020 er gyldighedsperioden 2 år fra købsdato med undtagelse af vores biografoplevelser, som er gyldige i 1 år + 1 år efter indløsning. Den specifikke gyldighedstid oplyses i forbindelse med købet. Dette betyder, at man skal have været ude på sin oplevelse - altså bruge gavekortet - indenfor gyldighedsperioden. Der er 14 dages fortrydelsesret på gavekortet gældende fra købsdatoen – bemærk dog, at returretten frafalder ved booking. Gavekortet kan i gyldighedsperioden byttes til vores andre oplevelser - helt gebyrfrit.

Ved køb af oplevelserne 'Biograftur for 1' og 'Biograftur for 2' accepteres det, at fortrydelsesretten bortfalder.

 

TILLÆG OG PRISSÆTNING AF GAVEKORT

Alle vores gavekort har en pålydende værdi, og du kan som indehaver af et gavekort være sikker på, at du altid vil kunne få en oplevelse, der som minimum svarer til værdien af gavekortet. I visse tilfælde tillader vi vores partnere at opkræve et tillæg. Det skyldes, at prissætningen af vores oplevelser kan variere fra sted til sted eller i forhold til tidspunkt på ugen eller året. Du kan altid finde en oplevelse, der svarer til værdien af gavekortet. Du kan under det enkelte produkt se, hvor der opkræves tillæg og størrelsen herpå.

Uanset om du betaler tillæg eller ej, vil du være sikker på at få værdi for pengene. Vi tillader nemlig ikke vores partnere at opkræve en højere pris, end hvad der følger af deres listepriser. I mange tilfælde vil du sågar få mere for pengene med vores gavekort i hånden, end hvis du kom ”ind fra gaden”.

 

INDLØSNING AF DIN OPLEVELSE

Vi har gjort det så fleksibelt og enkelt som muligt at indløse din oplevelsesgave. Ved at logge ind med gavekortets ID-nummer og indløsningskode, får du adgang til booking information for din oplevelse. På alle gavekort er anført et personligt ID-nummer og indløsningskode, som skal oplyses, når du booker oplevelsen. Der kan forekomme ventetid ved reservation af enkelte oplevelser, så vi råder til at foretage reservation i god tid. Vær opmærksom på, at en booking er bindende. Når du har booket en oplevelse, kan den ikke aflyses eller ændres. Du kan heller ikke ombytte din oplevelse til en anden, såfremt du allerede har booket den. Gavekortet skal altid medbringes til oplevelsen og afleveres, da du ellers kan blive opkrævet betaling eller blive afvist. Det er vigtigt, at du når ud på din oplevelse inden gavekortets udløb, da et udløbet gavekort ikke kan indløses af partneren. Ved booking af din oplevelse skal du derfor vælge en dato indenfor gyldighedsperioden.

Ved køb af oplevelserne 'Biograftur for 1' og 'Biograftur for 2' til sig selv, modtager du billetterne til biografen med det samme (aftaleparten skifter til partneren). Du skal derfor ikke logge ind med et gavekort eller andet på www.GoDream.dk, men derimod medbringe billetterne til biografen. Det er vigtigt, at du når i biografen inden billetternes udløb, da biografen ikke kan indløse udløbne billetter.

Vær opmærksom på at aftaleparten skifter fra GO DREAM til den valgte partner i booking-øjeblikket.

 

BETALING

På GO DREAM/Oplevelsesgaver.dk kan der betales med:

Dankort, Visa Dankort, Visa, Visa Electron, Maestro, Master Card, Eurocard, JCB, American Express, DinersClub, MobilePay og ViaBill.

Betaler du med ViaBill, er det muligt at dele betalingen op i rater.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer, og herefter falder den rente-og gebyrfrie månedsydelse den 20. i hver måned. Aftalen om betaling hos ViaBill bortfalder, når et køb fortrydes, jf. forbrugeraftalelovens § 26. ViaBill finansierer køb op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.

Læs mere her: www.ViaBill.com/kredit

Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Betaler du med et oplevelsesgavekort, skal du være opmærksom på, at gyldigheden fra dit oplevelsesgavekort automatisk bliver overført til den oplevelse, som du ombytter dit oplevelsesgavekort til. Betaler du med flere oplevelsesgavekort skal du være opmærksom på, at udløbsdatoen fra gavekortet med den korteste gyldighed følger med til den oplevelse/de oplevelser, du ombytter til.

Det er ikke muligt at kombinere rabatter og tilbud med betaling med oplevelsesgavekort, et åbent gavekort eller eksisterende gavekort.

Det er ikke muligt at kombinere rabatter. Man kan benytte én rabatkode pr. ordre. Det er ej heller muligt at kombinere tilbud med en rabatkode. 

 

OMBYTNING AF OPLEVELSE

Du kan inden for gavekortets gyldighedsperiode gratis bytte din oplevelsesgave til en anden oplevelse hos GO DREAM/Oplevelsesgaver.dk. Oplevelsen ombyttes ved at følge instruktionerne og formularen på www.oplevelsesgaver.dk/gavekort/ombytning.

Det er også muligt at ombytte på tværs af landegrænser. Hvis du har købt et gavekort i Danmark, kan du ombytte det til et gavekort i et af de andre lande, hvor GO DREAM er etableret. Vi omregner gavekortværdien ud fra gældende dagskurs.

Udover det nye gavekort til en ny oplevelse, modtager du naturligvis en ny beskrivelse af oplevelsen. Du skal selv afholde forsendelsesomkostningerne samt eventuel merpris. Der ydes ingen refusion for eventuel manko. Vores ombytningsret er din sikring af, at du altid vil kunne finde en anden oplevelsesgave. Dette gælder naturligvis også i det tilfælde, hvor oplevelsen ikke længere eksisterer. Fortrydelsesret og ombytningsret frafalder, hvis du allerede har booket din oplevelse, har købt dagsaktuelle oplevelser eller har oplevelser med særlige vilkår (f.eks. køb af 'Biograftur for 1' eller 'Biograftur for 2' til dig selv). Der vil altid være anført særskilt ved oplevelsen, hvis der er indskrænkninger i GO DREAM/Oplevelsesgaver.dk's ombytningsservice.

Ved ombytning af et gavekort skal du være opmærksom på, at gyldigheden fra dit gavekort automatisk bliver overført til den oplevelse, du ombytter til. Ved ombytning af flere gavekort skal du være opmærksom på, at udløbsdatoen fra gavekortet med den korteste gyldighed følger med til den oplevelse/de oplevelser, du ombytter til.

 

FORLÆNGELSE AF GAVEKORT (indenfor gyldighedsperioden)

Det er muligt at få forlænget sit gavekort én gang, ved henvendelse til Kundeomsorg indenfor gavekortets gyldighedsperiode. Det er altså ikke muligt at forlænge et gavekort flere gange. Bemærk at vi kun kan forlænge værdien af gavekortet og ikke selve oplevelsen, da vores oplevelser kan stige og falde i pris. Henvendelser kan komme via mail, telefon og Facebook. Kundeomsorg skal underrettes inden udløb, da et udløbet gavekort ikke kan genaktiveres. For spørgsmål vedrørende forlængelse bedes du skrive til os på info@godream.com.

 

FORTRYDELSESRET

Hos GO DREAM/Oplevelsesgaver.dk har du altid 14 dages fortrydelsesret gældende fra købsdato.

Du skal inden 14 dage fra købsdatoen give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at ringe til kundeservice +45 88 77 64 00, sende mail til info@GoDream.com eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Har du købt gavekort online i vores webshop, skal du udfylde 'Fortryd køb i webshop'. Pengene for værdien af gavekortet vil blive returneret inden for 10 hverdage til det samme kreditkort, som gavekortet blev købt med. Har du købt dit gavekort med ViaBill, skal du tage kontakt til ViaBill for at annullere dit afdrag.

Har du købt dit gavekort i forbindelse med ombytning af et andet gavekort, eller har du betalt med et åbent gavekort, er det ikke muligt at få refunderet beløbet. I dette tilfælde vil de penge, der er anvendt, blive overført til et nyt gavekort. Er der foretaget en merbetaling, vil dette beløb selvfølgelig blive tilbagebetalt til købers betalingskort.

Har du købt gavekort hos NEYE, Kop & Kande, Shell, Q8, Statoil, OK+, eller Netto skal det refunderes gennem Oplevelsesgaver.dk. I disse tilfælde skal du udfylde "Fortryd køb i butik", og pengene vil da blive overført til den angivne bankkonto inden for 10 hverdage.

Ønsker du dine penge retur for et gavekort købt hos én af vores andre forhandlere, skal du henvende dig direkte i den butik, hvor gavekortet er købt, for at få dine penge tilbage. BEMÆRK, at når dit gavekort er købt i en butik – altså ikke via vores webshop - er det butikkens regler om fortrydelsesret, der er gældende.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten

  • Der ydes ikke fortrydelsesret på billetter til en specifik dato.
  • Hvis en oplevelse er booket, bortfalder fortrydelsesretten
  • Køb af oplevelser til sig selv, hvor du accepterer frafaldet af fortrydelsesretten (f.eks. 'Biograftur for 1' og 'Biograftur for 2').

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Refusionsregler for elektroniske gavekort

Vores gavekort betragtes som en elektronisk tjeneste i henhold til LOV nr. 652 af d. 08-06-2017 (Lov om betalinger). Gavekortindehaveren kan i hele gavekortets gyldighed og op til ét år efter udløb af gyldighedsperioden kræve refusion for en ubrugt saldo på gavekortet. Vi tilbyder kun refusion på gavekortets købspris (eller tilbageværende saldo). En refusion af gavekortets saldo er underlagt et håndteringsgebyr på kr. 75,-. Dette gebyr skal overføres til vores reg. og kto.nr. 3001 12338589. Har man købt et fysisk gavekort skal æsken sendes retur til vores adresse; Sortedam Dossering 55, 2100 KBH Ø. Når vi har modtaget æsken retur og betaling for gebyret refunderer vi gavekortets tilbageværende saldo til kundens ønskede konto. Hvis æskens emballage er brudt, opkræves der yderligere 25 kr. i gebyr.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

GO DREAM ApS

Sortedam Dossering 55

2100 København Ø

 

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

REKLAMATION OG ANSVAR

GO DREAM ApS er alene mellemmand og formidler således kun salg af oplevelsen mellem køber og leverandør af oplevelsen. Det er derfor samarbejdspartneren og ikke GO DREAM, som leverer de ydelser eller varer, som gavekortet giver adgang til. Samarbejdspartneren er ansvarlig for aftalens opfyldelse og er købers direkte aftalepart.

Skulle du mod forventning få en negativ oplevelse hos en af vores samarbejdspartnere, skal du reklamere direkte til samarbejdspartneren, da det fulde ansvar for indholdet og afholdelsen af oplevelserne ligger hos vores samarbejdspartnere.

Hos GO DREAM ligger kvalitet os meget på sinde. Vi hører derfor meget gerne fra dig såfremt, at du er så uheldig at få en dårlig oplevelse hos en af vore samarbejdspartnere.

 

SIKKERHED

Vi gør opmærksom på, at deltagelse i flere af vores oplevelser er forbundet med risiko for personskade. Vi gør vores bedste for at minimere denne risiko, men gør opmærksom på, at deltagelse altid er på eget ansvar. GO DREAM/Oplevelsesgaver.dk kan ikke holdes ansvarlig for person- eller materielskader. De fleste af vores samarbejdspartnere er forsikrede, men som hovedregel bør du altid tjekke din egen forsikring inden deltagelse i en oplevelse.

PERSONDATAPOLITIK

Cookies

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra. Det eneste disse cookies bruges til er at genkende din PC. Rent teknisk kan ”Cookies” deles op i to typer. Den ene type kaldes ”Sessioncookies” ”Sessioncookie” er til for at holde styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på hjemmesiden. ”Sessioncookies” gemmes ikke på din PC, men forsvinder når du lukker din web-browser. Der findes en anden type ”Cookie” som kaldes ”Permanent Cookie” og den gemmes som en tekstfil på din PC i ca. en måned. En ”permanent Cookie” er med til at vores server kan genkende din PC næste gang, du logger ind på vores hjemmeside. På oplevelsesgaver.dk anvendes cookies altså med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan slette cookies ved at gå ind under menuen "Funktioner" -> "Internetindstillinger" -> "Slet cookies" (i Internet Explorer 5.X)

Logstatistik

Logstatistik bruges på www.oplevelsesgaver.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, hvilken del af websitet de forlader m.m. På www.oplevelsesgaver.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

 

DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

For at du kan indgå en aftale med os via websitet, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: navn, adresse, telefonnummer samt email-adresse. Personoplysninger bruges først og fremmest til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Dette brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser. Vi bruger eksempelvis Google Analytics og Trustpilot.

Personoplysningerne registreres hos GO DREAM/Oplevelsesgaver.dk og opbevares i 5 år (i henhold til bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Oplysningerne afgivet til GO DREAM/Oplevelsesgaver.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand udover beskrevne, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos GO DREAM/Oplevelsesgaver.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til GO DREAM/Oplevelsesgaver.dk.

Den dataansvarlige på godream.dk er GO DREAM ApS.


  

 

Klageadgang 

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til samarbejdspartneren. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. 

Center for Klageløsning 

Nævnenes Hus 

Toldboden 2 

8800 Viborg 

www.forbrug.dk  

 

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr  

   

Handelsbetingelserne er senest opdateret 07.06.2017

  

Standardfortrydelsesformular 

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)  

Til: 

GO DREAM ApS

Sortedam Dossering 55

2100 København Ø

E-mail: info@GoDream.com

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser: 

__________________________________________________________________________________ 

 

Bestilt den: __________________________________

 

Modtaget den: _______________________________ 

 

Forbrugerens navn: ____________________________

 

Forbrugerens adresse:  _________________________ 

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________     

 

Dato: _________________ 

 

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)